Viesti: "Yhteyden muodostaminen Norton-palvelimeen ei onnistu"

Tarkista Norton-palveluiden tila -sivulta, liittyykö ongelma tunnettuun järjestelmäongelmaan tai käyttökatkokseen.

Kun aktivoit Norton-tuotteen, saat ilmoituksen "Odottamaton selainvirhe" tai "Yhteyden muodostaminen Norton-palvelimeen ei onnistu". Ratkaise ongelma käynnistämällä tietokone uudelleen. Jos ongelma jatkuu, määritä oletusverkkoselain Windows 10 -tietokoneella. Jos käytössäsi on jokin muu Windows-versio, vaihda oletusverkkoselainta.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v113839121_EndUserProfile_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 03/06/2019