Ohjelman tai palvelun verkko- tai internet-yhteysongelman ratkaiseminen Mac-tietokoneille tarkoitetun Nortonin laitesuojaustuotteen asentamisen jälkeen

Ratkaise ongelma suorittamalla LiveUpdate, jotta ohjelma, joka ei saa yhteyttä internetiin, saa muodostaa yhteyden internetiin.

VAIHE 1

LiveUpdaten suorittaminen

1. Käynnistä Nortonin laitesuojaustuote.

Jos näet Oma Norton -ikkunan, napsauta Laitteen turvallisuus -kohdan vierestä Avaa.

2. Valitse Norton-pääikkunasta LiveUpdate.

3. Suorita LiveUpdate-toimintoa, kunnes uusia päivityksiä ei enää ole saatavilla.

4. Käynnistä Mac pyydettäessä uudelleen.

Jos ongelma ei ratkea, määritä Ohjelmaneston ja Yhteydeneston asetukset.

VAIHE 2

Palomuurin asetusten määrittäminen

1. Käynnistä Nortonin laitesuojaustuote.

Jos näet Oma Norton -ikkunan, napsauta Laitteen turvallisuus -kohdan vierestä Avaa.

2. Valitse Norton-pääikkunasta Asetukset.

3. Valitse vasemmasta ruudusta Palomuuri.

4. Osoita Ohjelmaneston vierestä Työkalut-kuvaketta .

Ohjelmanesto-ikkunaan tulee luettelo ohjelmista ja niiden yhdistämisasetuksista.

5. Valitse Ohjelmanesto -ikkunasta ohjelma, joka ei saa yhteyttä internetiin, ja valitse Asetus -kohdasta salli.

Jos ohjelmaa ei ole luettelossa, valitse Lisää ohjelma, valitse ohjelma ja napsauta Valitse. Napsauta Valmis.

6. Osoita Palomuuri -asetusikkunasta Yhteydenesto -kohdan vierestä Työkalut-kuvaketta .

Ohjelmanesto-ikkunaan tulee luettelo ohjelmista ja niiden yhdistämisasetuksista.

7. Valitse Yhteydenesto -ikkunasta ohjelma, joka ei saa yhteyttä internetiin, ja valitse Asetus -kohdasta salli.

Jos ohjelmaa ei ole luettelossa, valitse Lisää ohjelma, valitse ohjelma ja napsauta Valitse. Napsauta Valmis.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v113683523