Norton-kotisivu

Miksi Norton-kotisivu on selaimeni oletuskotisivuna?

Selaimen oletuskotisivu ja uudet välilehdet ovat muuttuneet, koska hyväksyit Norton-kotisivun asettamisen oletuskotisivuksi. Kun asensit Nortonia, sinua pyydettiin lisäämään Norton-laajennukset verkkoselaimeesi. Lisäksi sinua pyydettiin asettamaan Norton-kotisivu selaimesi oletuskotisivuksi.

Norton-kotisivu tehostaa verkkohakujen suorittamista. Se käyttää Norton Safe Search -toimintoa hakutulosten luomiseen. Kun suoritat hakuja internetissä käyttäen Norton Safe Search -toimintoa, hakutulokset tarjoaa Ask.com-palvelu. Norton Safe Search määrittää kullekin luodulle hakutulokselle sivuston turvallisuustilan ja Norton-luokituksen. Toiminto luokittelee haun tulokset sivuston turvallisuustilan ja Norton-luokituksen perusteella.

Se näyttää Norton Safe Search -toiminnon ansiosta hakuehdotuksia, kun syötät hakusanan pari ensimmäistä kirjainta.

Norton-kotisivu on tuettu seuraavissa selaimissa:

• Internet Explorer (versio 8.0 tai uudempi)

• Firefox (uusin versio ja kaksi edeltävää versiota)

• Chrome (uusin versio)

• Safari (vain Mac-tietokoneissa).

Voit tehdä Norton Safe Search -hakuja myös silloin, kun Nortonin Password Manager -ominaisuus on poistettu käytöstä.

Jos et halua käyttää Nortonin kotisivua oletuskotisivuna, napsauta jäljempänä olevia osioita, jotta saat lisätietoa selaimesi kotisivun ja uusien välilehtien asetusten muuttamisesta.

Nortonin kotisivun käyttöön ottaminen

1. Käynnistä Norton.

Jos näet Oma Norton -ikkunan, napsauta Laitesuojaus -kohdan vierestä Avaa.

2. Kaksoisnapsauta Norton-pääikkunassa Internet-suojaus.

3. Valitse Selainlaajennukset.

Valitse Selaimen suojaus -sivulla Nortonin kotisivu -laajennus ja seuraa näytöllä olevia ohjeita.

Nortonin kotisivun käytöstä poistaminen Google Chromessa

1. Käynnistä Google Chrome.

2. Valitse oikeasta yläkulmasta Asetukset.

3. Siirry asetuksissa kohtaan Lisää työkaluja ja valitse Laajennukset.

4. Jos Norton Home Page for Chrome on otettu käyttöön Laajennukset -sivulla, poista valintamerkki Käytössä -ruudusta.

5. Käynnistä Google Chrome uudelleen.

Nortonin kotisivun käytöstä poistaminen Mozilla Firefoxissa

1. Käynnistä Mozilla Firefox.

2. Valitse Firefox-valikosta Lisäosat.

3. Valitse Laajennukset -välilehdeltä Norton Home Page for Firefox.

4. Jos Norton Home Page for Firefox näkyy harmaana, napsauta Ota käyttöön.

5. Käynnistä Mozilla Firefox uudelleen.

Norton Safe Search -toiminto on käytettävissä vain seuraavissa maissa: Alankomaat, Australia, Belgia, Brasilia, Espanja, Iso-Britannia, Italia, Japani, Kanada, Norja, Ranska, Ruotsi, Saksa, Suomi, Sveitsi, Tanska ja Yhdysvallat.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v107184509
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 08/11/2019