Mac-tietokoneelle tarkoitetun Nortonin käynnistämisessä ilmenevien ongelmien ratkaiseminen

VAIHE 1

Tietokoneen käynnistäminen uudelleen

1. Sulje kaikki avoimet sovellukset.

2. Käynnistä Mac uudelleen.

Jos ongelma ei ratkea Mac-tietokoneen uudelleenkäynnistyksen jälkeen, noudata vaiheen 2 ohjeita, poista Nortonin asennus RemoveNortonMacFiles-työkalulla ja asenna tuote sitten uudelleen.

VAIHE 2

RemoveNortonMacFiles-työkalun lataaminen ja suorittaminen ylläpitäjänä

RemoveNortonMacFiles poistaa kaikki Norton-asennusohjelmien luomat kansiot ja kaikki näiden kansioiden sisältämät tiedostot, mukaan luettuina kaikki käyttäjän luomat tiedostot.

1. Lataa tiedosto RemoveNortonMacFiles.zip.

2. Valitse Dockissa Finder -kuvake .

3. Valitse Finder -ikkunan vasemman ruudun Suosikit -kohdasta Lataukset.

4. Tee jokin seuraavista:

• Jos latasit tiedoston Safari-selaimella, avaa RemoveNortonMacFiles -kansio.

• Jos latasit tiedoston Mozilla Firefox- tai Google Chrome -selaimella, laajenna RemoveNortoncMacFiles.zip-tiedosto kaksoisnapsauttamalla sitä ja avaa sitten RemoveNortonMacFiles -kansio.

5. Ctrl-osoita RemoveNortonMacFiles -kansiossa RemoveNortonMacFiles.command -tiedostoa ja valitse sitten Avaa apissa > Pääte (oletus).

Työkalun suorittamiseksi sinun on kirjauduttava ylläpitäjän tilillä käyttämällä salasanaa, joka ei ole tyhjä.

6. Tee jokin seuraavista:

• Jos et ole poistanut Norton-sovellusta macOS 10.15.x -käyttöjärjestelmästä tai sitä uudemmasta, Pääte -ikkunassa näytetään viesti, joka kehottaa vetämään ja pudottamaan Nortonin Apit-kansiosta roskakoriin. Siirry vaiheeseen 7.

• Jos käyttöjärjestelmäsi on macOS 10.14.x tai sitä vanhempi tai jos olet poistanut Nortonin macOS 10.15.x -käyttöjärjestelmästä tai sitä uudemmasta, siirry vaiheeseen 13.

7. Paina Pääte -ikkunassa rivinvaihtonäppäintä, jolloin Finderin Apit -kansio avautuu.

8. Valitse Apit -kansiosta Norton-sovellus ja vedä ja pudota se roskakoriin.

9. Kirjoita pyydettäessä ylläpitäjän tilin nimi ja salasana ja valitse OK.

10. Valitse Norton-asennusohjelman ikkunassa Poista asennus.

11. Kirjoita pyydettäessä ylläpitäjän tilin nimi ja salasana ja valitse Asenna aputyökalu.

12. Kun Nortonin asennus on poistettu, suorita uudelleen RemoveNortonMacFiles.command -tiedosto Päätteessä.

Lisätietoja saat vaiheen 5 ohjeista edeltä.

13. Kirjoita Pääte -ikkunassa ylläpitäjän salasana ja paina rivinvaihtonäppäintä.

Salasanaa kirjoittaessasi merkit eivät tule näkyviin.

14. Jos haluat poistaa kaikki Norton-tiedostot ja -kansiot, kirjoita 1.

Jos haluat poistua RemoveNortonMacFiles-ohjelmasta poistamatta tiedostoja, kirjoita 2.

15. Paina rivinvaihtonäppäintä.

RemoveNortonMacFiles-työkalu poistaa kaikki Norton-tiedostot.

16. Kun RemoveNortonMacFiles-työkalu on poistanut Norton-tiedostot, käynnistä Mac-tietokone uudelleen kirjoittamalla Pääte -ikkunassa y ja painamalla rivinvaihtonäppäintä.

Muista tallentaa muissa ohjelmissa avoinna olevat tiedostot ennen kuin painat rivinvaihtonäppäintä.

VAIHE 3

Nortonin asentaminen

1. Kirjaudu Norton-tiliisi.

2. Jos et ole vielä kirjautunut sisään Nortoniin, sinua kehotetaan kirjautumaan sisään. Kirjoita Norton-tilisi sähköpostiosoite ja salasana ja valitse sitten Kirjaudu sisään.

3. Napsauta Aloita -sivulla Lataa Norton.

4. Valitse Hyväksy ja lataa.

5. Tallenna ja avaa Setup.zip-tiedosto valitsemalla OK.

6. Kun lataus on valmis, kaksoisosoita Norton-tuotteen asennusohjelmaa.

7. Aloita asennus osoittamalla Hyväksy ja asenna.

8. Jos näet kehotteen, jossa sinua pyydetään liittymään Norton Community Watchiin, valitse Liity nyt.

Jos et haluat liittyä Norton Community Watchiin, valitse Ehkä myöhemmin. Jos haluat tietää aiheesta enemmän, valitse kehotteesta Lisätietoja.

9. Kirjoita pyydettäessä ylläpitäjän tilin nimi ja salasana ja valitse Asenna aputyökalu.

Asennettaessa macOS 10.13.x -versioon tai sitä uudempaan, näet suojausasetuksistasi riippuvan viestin, jossa kerrotaan, että "järjestelmäohjelmiston lataaminen estettiin". Jatka valitsemalla Salli. Jos Mac-tietokoneelle on asennettu useita ohjelmia, jotka vaativat todennusta, valitse Norton ja OK.

10. Suorita asennus loppuun noudattamalla näyttöön tulevia ohjeita.

11. Valitse Asennus onnistui -ikkunassa Käynnistä uudelleen.

Suorita asennus loppuun käynnistämällä tietokone uudelleen.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v105332768
Käyttöjärjestelmä: Windows, Mac OS X
Muokattu viimeksi: 13/05/2020