VSearch- tai OSX/Vsearch-uhkan poistaminen Mac-tietokoneella

Samasta mainosohjelmasta on useita versioita: OSX/VSearch-A, OSX/VSearch-B, OSX/VSearch-C ja OSX/VSearch-D. Nämä mainosohjelmat muuttavat tavallisesti tietyt sanat hyperlinkeiksi tai tuovat näkyviin ponnahdusmainoksia. Noudata tämän artikkelin ohjeita VSearch-ohjelman poistamiseksi Mac-tietokoneelta manuaalisesti.

Selainasetukset lukitsevan Search Protect -ohjelman poistaminen

1. Osoita Omenavalikon oikeasta ylänurkasta suurennuslasikuvaketta.

2. Kirjoita Spotlight -ruutuun Järjestelmän valvonta ja paina rivinvaihtopainiketta.

3. Hae Järjestelmän valvonta -ikkunassa prosessien nimistä VSearch ja kaksoisosoita sitä.

4. Valitse avautuvasta ikkunasta Lopeta, ja sen jälkeen valitse Pakota lopettamaan.

Search Protectin selaimen lukitseva prosessi on nyt lopetettu. Noudata ohjeita uhan poistamiseksi Mac-tietokoneelta.

5. Valitse Omenavalikosta Siirry ja sitten Siirry kansioon.

Seuraavissa vaiheissa poistat VSearch-uhkaan liittyvät tiedostot. Varmista, että poistat vain ohjeissa mainitut tiedostot, sillä muiden kuin asiaankuuluvien tiedostojen poistaminen saattaa aiheuttaa pysyvän tietojen menetyksen tai vioittaa järjestelmässäsi olevia tiedostoja.

Siirry seuraaviin kohteisiin ja hae VSearch-uhkaan liittyviä tiedostoja Mac-tietokoneeltasi:

• /Kirjasto/Application Support/

VSearch #

• /Kirjasto/LaunchAgents/

com.vsearch.agent.plist #

• /Kirjasto/LaunchDaemons/

com.vsearch.daemon.plist #

• /Kirjasto/LaunchDaemons/

com.vsearch.helper.plist #

• /Kirjasto/LaunchDaemons/

Jack.plist #

• /Kirjasto/PrivilegedHelperTools/

Jack #

• /Järjestelmä/Kirjasto/Frameworks/

VSearch.framework #

Luettelossa # tarkoittaa kyseisistä kohteista etsittävien tiedostojen tai kansioiden nimeä. Jos löydät jonkin näistä tiedostoista, siirrä se roskakoriin ja tyhjennä roskakori.

6. Valitse käyttämäsi selain ja noudata sen asetusten palauttamista koskevia ohjeita:

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v103225891
Käyttöjärjestelmä: Windows, Mac OS X, Android, iOS
Muokattu viimeksi: 03/06/2019