Norton Security -järjestelmävaatimukset

Norton Securityn ansiosta saat tehokkaan Norton-suojauksen PC- ja Mac®-tietokoneillesi, älypuhelimille ja tableteille. Jotta Norton Security -ohjelma voidaan asentaa laitteelle, laitteen on täytettävä tässä artikkelissa kuvatut järjestelmän vähimmäisvaatimukset.

Norton Security Premium sisältää lapsilukko-ominaisuudet, joiden avulla voit suojata lapsesi internetissä, ja se tarjoaa 25 Gt suojattua verkkovarmuuskopiointitilaa jopa 10 laitteelle (vain PC-laitteet). Ohjelmaan ei sisälly Mac OS X -käyttöjärjestelmän suojattua varmuuskopiointia.

Lue lisää valitsemalla laitteesi

Mac

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v101390880_EndUserProfile_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows, Mac OS X, Android, iOS
Muokattu viimeksi: 21/06/2019