Kaikkien Norton-ohjelmien poistaminen Mac-tietokoneelta RemoveNortonMacFiles-työkalun avulla

Jos haluat poistaa kaikki Norton-sovellustiedostot ja -viitetiedot Mac-tietokoneeltasi, lataa ja suorita RemoveNortonMacFiles-työkalu.

Varmista ennen RemoveNortonMacFiles-työkalun suorittamista, että Nortonin laitesuojaustuote on poistettu Mac-tietokoneelta.

Nortonin asennuksen poistaminen

1. Napsauta Mac-tietokoneella Dockin Finder-kuvaketta ja valitse sitten vasemmanpuoleisen ruudun Suosikit-kohdastaOhjelmat.
  2. Etsi Norton-ohjelman kuvake ja vedä se roskakoriin.

3. Valitse Jatka.

4. Anna pyydettäessä järjestelmänvalvojan tilin salasana ja valitse sitten OK.

5. Valitse näyttöön tulevasta ikkunasta Poista.

6. Kirjoita pyydettäessä ylläpitäjän tilin nimi ja salasana ja valitse Asenna aputyökalu.

7. Valitse Käynnistä uud.

RemoveNortonMacFiles-työkalun lataaminen ja suorittaminen ylläpitäjänä

RemoveNortonMacFiles poistaa kaikki Norton-asennusohjelmien luomat kansiot ja kaikki näiden kansioiden sisältämät tiedostot, mukaan luettuina kaikki käyttäjän luomat tiedostot.

1. Lataa tiedosto RemoveNortonMacFiles.zip.

2. Valitse Dockista Finder-kuvake.
  3. Valitse Finder-ikkunan vasemman ruudun Suosikit-kohdasta Lataukset.

4. Tee jokin seuraavista:

• Jos latasit tiedoston Safari-selaimella, avaa RemoveNortonMacFiles-kansio.

• Jos latasit tiedoston Mozilla Firefox- tai Google Chrome -selaimella, laajenna RemoveNortoncMacFiles.zip-tiedosto kaksoisnapsauttamalla sitä ja avaa sitten RemoveNortonMacFiles-kansio.

5. Ctrl-osoita RemoveNortonMacFiles-kansiossa RemoveNortonMacFiles.command-tiedostoa ja valitse sitten Avaa apissa > Pääte (oletus).

Työkalun suorittamiseksi sinun on kirjauduttava ylläpitäjän tilillä käyttämällä salasanaa, joka ei ole tyhjä.

6. Tee jokin seuraavista:

• Jos et ole poistanut Norton-sovellusta macOS 10.15.x -käyttöjärjestelmästä tai sitä uudemmasta, Pääte-ikkunassa näytetään viesti, joka kehottaa vetämään ja pudottamaan Nortonin Apit-kansiosta roskakoriin. Siirry vaiheeseen 7.

• Jos käyttöjärjestelmäsi on macOS 10.14.x tai sitä vanhempi tai jos olet poistanut Norton-tuotteesi macOS 10.15.x -käyttöjärjestelmästä tai sitä uudemmasta, siirry vaiheeseen 13.

7. Paina Pääte-ikkunassa rivinvaihtonäppäintä, jolloin Finderin Apit-kansio avautuu.

8. Valitse Apit-kansiosta Norton-sovellus ja vedä ja pudota se roskakoriin.

9. Kirjoita pyydettäessä ylläpitäjän tilin nimi ja salasana ja valitse OK.

10. Valitse Norton-asennusohjelman ikkunassa Poista asennus.

11. Kirjoita pyydettäessä ylläpitäjän tilin nimi ja salasana ja valitse Asenna aputyökalu.

12. Kun asennus on poistettu, suorita uudelleen RemoveNortonMacFiles.command -tiedosto Päätteessä.

Lisätietoja saat vaiheen 5 ohjeista edeltä.

13. Kirjoita Pääte-ikkunassa ylläpitäjän salasana ja paina rivinvaihtonäppäintä.

Salasanaa kirjoittaessasi merkit eivät tule näkyviin.

14. Jos haluat poistaa kaikki Norton-tiedostot ja -kansiot, kirjoita 1.

Jos haluat poistua RemoveNortonMacFiles-ohjelmasta poistamatta tiedostoja, kirjoita 2.

15. Paina rivinvaihtonäppäintä.

RemoveNortonMacFiles-työkalu poistaa kaikki Norton-tiedostot.

16. Kun RemoveNortonMacFiles-työkalu on poistanut Norton-tiedostot, käynnistä Mac-tietokone uudelleen kirjoittamalla Pääte-ikkunassa y ja painamalla rivinvaihtonäppäintä.

Muista tallentaa muissa ohjelmissa avoinna olevat tiedostot ennen kuin painat rivinvaihtonäppäintä.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: kb20080427024142EN