Norton LifeLock -tilauspalvelun ohje

Mitä tarkoittaa tilauksen automaattinen uusiminen?

• Tilauksen automaattisen uusintapalvelumme ansiosta voit helposti suojata laitteesi ja henkilökohtaiset tietosi kyberuhilta. Sinua laskutetaan valintasi mukaan kuukausittain tai vuosittain automaattisesti, joten suojauksesi pysyy aina ajan tasalla ja aktiivisena ilman ylimääräistä huolehtimista.

Miten se toimii?

• Kun olet tehnyt tilauksen, tiliisi tallennetulta maksutavalta veloitetaan senhetkinen uusintatilaushinta, kunnes palvelun tilaus perutaan. Ilmoitamme sinulle sähköpostiviestillä hinnan, tilausjakson ja muut tiedot ennen maksun veloittamista, jotta veloitus ei tule yllätyksenä.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: kb20080417115558EN
Käyttöjärjestelmä: Windows, Mac OS X, Android, iOS
Muokattu viimeksi: 19/11/2019