Sen määrittäminen, milloin Norton alkaa suorittaa tehtäviä tietokoneen siirryttyä käyttämättömäksi

Nortonin voi määrittää suorittamaan taustatehtäviä 1 - 30 minuutin päästä siitä, kun tietokone on siirtynyt käyttämättömäksi.

Joutoaikakatkaisun keston määrittäminen

1. Käynnistä Nortonin laitesuojaustuote.

Jos näet Oma Norton -ikkunan, napsauta Laitesuojaus -kohdan vierestä Avaa.

2. Valitse Norton-tuotteen pääikkunasta Asetukset.

3. Valitse Asetukset -ikkunassa Hallinta-asetukset.

4. Valitse Joutoaikakatkaisu -rivin avattavasta luettelosta haluamasi kestoaika.

Sinun täytyy ehkä vierittää ikkunaa, jotta sopiva vaihtoehto tulee näkyviin.

5. Valitse Asetukset -ikkunasta Käytä.