Norton Password Manager -tietojen vieminen

Voit viedä Password Managerin tiedot turvallisuussyistä tai tietojen manuaalista palauttamista varten. Vietyä tiedostoa voidaan käyttää kirjautumistietojen tuomiseen Norton Password Manager -laajennukseen. Jos haluat tuoda kirjautumistiedot Norton Password Managerin varastoon, katso ohjeet kohdasta Kirjautumistietojen tuominen Norton Password Managerin varastoon.

Norton Password Manager -tietojen vieminen selaimesta

1. Avaa selain.

2. Napsauta Norton Password Manager selaimen oikeassa yläkulmassa.

3. Tee jokin seuraavista toimista:

• Jos olet kirjautuneena Norton-tilille

• Valitse näyttöön tulevasta ponnahdusikkunasta Poista varaston lukitus.

• Jos et ole kirjautuneena Norton-tilille

• Valitse näyttöön tulevasta ponnahdusikkunasta Kirjaudu sisään ja kirjaudu tilille.

4. Tee jokin seuraavista toimista:

• Jos olet ottanut Salasanattoman varaston avauksen käyttöön, napsauta mobiililaitteesta Hyväksy kirjautuaksesi Norton Password Managerin varastoon.

• Jos et ole ottanut Salasanatonta varaston avausta käyttöön, napsauta Norton Password Manager -selainlaajennuksesta Käytä varaston salasanaa.

5. Kirjoita Poista varaston lukitus -ikkunassa varastosi salasana ja valitse Poista lukitus.

6. Napsauta Norton Password Manager -selainlaajennuksen kuvaketta ja valitse Avaa sovellus.

7. Valitse Password Manager -ikkunasta Asetukset.
  8. Valitse Asetukset-ikkunasta Omat tiedot -kohdasta Varastossa olevien tietojen vieminen.

9. Valitse Varastossa olevien tietojen vieminen -ikkunasta Vie.

Jos saat kehotuksen syöttää salasanasi, kirjoita varaston salasana ja valitse Poista lukitus.

10. Password Manager -tiedot viedään CSV-tiedostona.