Norton Password Managerin asetusten palauttaminen

Voit joutua palauttamaan Password Managerin asetukset seuraavissa tilanteissa:

• Tietokoneessa on toimintahäiriö.

• Unohdit Password Manager -salasanasi.

Password Managerin asetukset voi palauttaa poistamalla Password Manager -varaston. Tämän jälkeen sinun on tallennettava kaikki poistetut tiedot uudelleen. Jos poistat varaston, menetät kaikki tallentamasi Password Manager -tiedot, kuten kirjautumistiedot, osoitteen, kortit ja muistiinpanot.

Norton Password Managerin asetusten palauttaminen selaimesta

1. Avaa selain.

2. Napsauta Norton Password Manager selaimen oikeassa yläkulmassa.

3. Napsauta Norton Password Manager -kirjautumisnäytössä Kirjaudu sisään.

Jos annan salasanan kolmesti väärin Poista varaston lukitus -ikkunassa, Haluatko poistaa varastosi? -valinta tulee näkyviin.

4. Valitse Haluatko poistaa varastosi? -kohdan vierestä napsauta tästä.

Sinut ohjataan Norton-tilisi kotisivulle.

5. Kirjoita Kirjaudu sisään -ikkunaan Norton-tilisi sähköpostiosoite ja salasana.

6. Poista varasto valitsemalla Poista varasto -ikkunassa Kyllä, poista varasto.

7. Jos haluat luoda uuden varaston, lue Norton Password Manager -pilvivaraston luominen

Norton Password Managerin asetusten palauttaminen Nortonista

1. Käynnistä Norton.

Jos näet Oma Norton -ikkunan, napsauta Laitesuojaus -kohdan vierestä Avaa.

2. Kaksoisnapsauta Norton-pääikkunassa Internet-suojaus ja valitse sitten Password Manager.

3. Kirjoita Password Manager -salasanasi Varasto suljettu -valintaikkunaan.

Jos annat väärän salasanan kolmesti, näkyviin tulee kysymys Haluatko poistaa varastosi?

4. Valitse Haluatko poistaa varastosi? -kohdan vierestä napsauta tästä.

5. Valitse Poista varasto -ikkunasta Kyllä, poista varasto.

6. Valitse Varoitus-valintaikkunasta Kyllä.

7. Anna Norton-tilisi salasana ja napsauta Kirjaudu sisään.

8. Valitse vahvistusikkunasta OK.

9. Kirjoita salasanasi Uuden varaston luonti: Varaston salasana -ikkunan Varaston salasana -ruutuun ja napsauta Seuraava.

10. Kirjoita Uuden varaston luonti: vahvista salasana -ikkunaan salasana uudelleen ja valitse sitten Seuraava.

11. Kirjoita Uuden varaston luonti: salasanavihje -kenttään salasanaasi liittyvä vihje ja napsauta sitten Seuraava.

12. Valitse Valmis.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v15610354_ns_retail_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 14/05/2019