Norton-tuotteen käynnistäminen

Kun olet asentanut Norton-tuotteen, voit joutua käynnistämään Norton-tuotteen tietoturvan tilan tarkistamiseksi tai tehtävän suorittamiseksi. Voit käynnistää Norton-tuotteen seuraavilla tavoilla:

• Käynnistä tehtäväpalkin kuvakkeesta

• Käynnistä Windowsin Käynnistä-valikosta.

Norton-tuotteen käynnistäminen tehtäväpalkin kuvakkeesta

• Jos Norton-tuote on käynnissä tietokoneessa, tuotteen kuvake näkyy Windowsin tehtäväpalkissa. Jos kuvaketta ei näy, se voi olla piilotettu. Voit tarkastella tehtäväpalkin piilotettuja kuvakkeita napsauttamalla nuolipainiketta.

Norton-tuotteen käynnistäminen Windowsin Käynnistä-valikosta

1. Tee jokin seuraavista toimista sen mukaan, mitä Windowsin versiota käytät:

• Windows 8.1/10: Valitse Etsi ja kirjoita Etsi Windowsista -ruutuun "Norton". Napsauta Norton Security -työpöytäsovellusta.

• Windows 7 tai Windows Vista: Napsauta Käynnistä-painiketta ja valitse tämän jälkeen Kaikki ohjelmat.

• Windows XP: Valitse Käynnistä > Kaikki ohjelmat.

2. Valitse Norton-tuotteen kansio ja napsauta tuotteen kuvaketta.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v73845050
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 03/06/2019