Onko tietokoneeni suojattu?

Nortonin laitesuojaustuotteen tilan tarkistaminen

Varmista, että Nortonin laitesuojaustuote suojaa tietokonettasi, tarkistamalla Norton-tuotteesi suojaustila. Käynnistä Norton-tuote, jotta voit tarkistaa, onko suojaustilana Suojattu.

Tarkista myös tilauksen tila, jotta voit olla varma, että tilaus on ajan tasalla eikä vanhene pian. Jos tilauksen tilan vieressä näkyy Aktivoi, tuotettasi ei ole aktivoitu. Lue artikkeli Norton-tilauksen aktivoiminen tai uudistaminen.

Varmista, että tuotenäkymässä näkyy Tietokone on suojattu.

Tässä näkyvät tuotteen käyttöliittymän kuvat liittyvät Norton-tuotteiden nykyisiin versioihin. Jos käytössä on vanhempi versio tai et tiedä tuoteversiota, avaa Norton Update Center.

Entä jos Nortonin laitesuojaustuotteesi tila ei ole Suojattu?

Jos Norton-tuotteesi tila ei ole vihreä ja siinä ei lue Suojattu, näkyvissä saattaa olla lyhyt kuvaus ongelmasta sekä Korjaa nyt -painike. Useimmissa tapauksissa Korjaa nyt -painikkeen napsauttaminen ratkaisee ongelman.

Jos ongelma ei ratkea, on suositeltavaa poistaa Norton-tuotteen asennus ja asentaa se uudelleen.

Tarvitsetko lisää apua?

Tarvitsen apua Nortonin laitesuojaustuotteen käynnistämisessä tai avaamisessa

Voit käynnistää tuotteen kaksoisnapsauttamalla Norton-tuotteen kuvaketta työpöydällä. Voit myös avata Norton-tuotteen Windowsin ilmaisinalueelta tai Windowsin Käynnistä-valikosta. Jos tarvitset apua, lue Norton-tuotteen käynnistäminen.

En löydä Norton-tuotetta tietokoneelta

Jos et löydä Norton-tuotetta tietokoneeltasi, sinun on ehkä ladattava ja asennettava se. Lataa Norton-tuote.

Luulen, että tietokoneeni on saanut tartunnan

Jos epäilet, että tietokoneessasi on tartunta Nortonin laitesuojaustuotteen tekemän tarkastuksen jälkeenkin, kannattaa suorittaa tarkistus Norton Power Eraser -työkalulla. Lisätietoja on artikkelissa Tartunnan merkit tietokoneella.

Tilauksen tilana on väärä määrä päiviä

Jos näet viestin ”Kokeiluversio on vanhentunut. Se on aktivoitava heti”, aktivoi tuotteesi uudelleen. Jos ongelma jatkuu aktivoinnin jälkeenkin, käynnistä tietokone uudelleen.

Jos Nortonissa näkyy virheellinen tilauspäivien määrä tai jos uskot menettäneesi vanhaan tilaukseesi kuuluneet päivät, lue artikkeliNorton-tuotteessa näkyvän virheellisen tilauspäivän korjaaminen.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v71537759