Onko tietokoneeni suojattu?

Norton-tuotteen tilan tarkistaminen

• Varmista, että Norton-tietoturvatuote suojaa tietokonettasi, tarkistamalla Norton-tuotteesi suojaustila. Käynnistä Norton-tuote, jotta voit tarkistaa, onko suojaustilana Suojattu.

Tarkista myös tilauksen tila, jotta voit olla varma, että tilaus on ajan tasalla eikä vanhene pian. Jos tilauksen tilan vieressä näkyy Aktivoi, Norton-tuotettasi ei ole aktivoitu. Katso artikkeli Norton-tilauksen aktivoiminen tai uudistaminen.

Varmista, että tuotenäkymässä näkyy Tietokone on suojattu.

Tässä näkyvät tuotteen käyttöliittymän kuvat liittyvät Norton-tuotteiden nykyisiin versioihin. Jos käytössä on vanhempi versio tai et tiedä tuoteversiota, avaa Norton Update Center.

Entä jos Norton-tuotteesi tila ei ole Suojattu?

• Jos Norton-tuotteesi tila ei ole vihreä ja siinä ei lue Suojattu, näkyvissä saattaa olla lyhyt kuvaus ongelmasta sekä Korjaa nyt -painike. Useimmissa tapauksissa Korjaa nyt -painikkeen napsauttaminen ratkaisee ongelman.

Jos ongelma ei ratkea, on suositeltavaa poistaa Norton-tuotteen asennus ja asentaa se uudelleen.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v71537759
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 03/06/2019