Lisätietoja Norton Automatic Renewal -palvelun veloituksesta luottokorttilaskullasi

Näkyykö luottokortillasi Norton Annual Renewal -veloitus?

Jos luottokortillasi näkyy tällainen veloitus, sinua veloitettiin Norton Automatic Renewal -palvelusta. Tämä maksu jatkaa Norton-tuotetilaustasi automaattisesti, jotta tietokoneesi pysyy suojattuna viruksilta ja muilta uhilta.

Voit rekisteröityä tämän palvelun, kun ostat Norton-tuotteen tai uudistat Norton-tuotteen tilauksen. Jos näet veloituksen kortiltasi, rekisteröidyit palveluun edellisen ostoksesi yhteydessä. Palveluun rekisteröidyttyäsi korttiasi veloitetaan kerran vuodessa niin kauan kuin olet mukana ohjelmassa. Lähetämme sinulle sähköpostiviestin ennen maksun veloittamista, jotta se ei tule yllätyksenä. Voit luonnollisesti peruuttaa palvelun milloin tahansa.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v58152595
Käyttöjärjestelmä: Windows, Mac OS X, Android, iOS
Muokattu viimeksi: 03/06/2019