Norton-tuotteen lataaminen palveluntarjoajalta

Jotkin palveluntarjoajalta saadut Norton-tuotteet voidaan asentaa samanaikaisesti useammalle tietokoneelle. Voit myös ostaa tarpeen mukaan lisäkäyttöoikeuksia tai siirtää käyttöoikeuden tietokoneelta toiselle.

Lataa ja asenna Norton-tuote palveluntarjoajan verkkosivuston kautta

1. Kirjaudu palveluntarjoajan verkkosivustolle ja siirry sivulle, josta Norton-tuote alun perin ladattiin ja asennettiin.

2. Lataa Norton-tuote ja asenna se uudelle tietokoneelle.

3. Napsauta pääikkunassa Aktivoi tai Kirjaudu nyt.

Useimmissa tapauksissa Norton-tuotteesi aktivoituu automaattisesti. Käyttöönoton käyttäjäkokemus vaihtelee palveluntarjoajan mukaan.

4. Valitse Seuraava.

5. Jos näet kehotteen, anna palveluntarjoajalta saamasi PIN-koodi kenttään Palvelun PIN-tunnus. Huomaa, että useimpien nykyisten aktivointimenettelyjen yhteydessä PIN-koodin aktivointi tapahtuu automaattisesti, eikä sinua pyydetä antamaan PIN-koodia käsin.

6. Kirjoita pyydettäessä tietokoneen nimi.

7. Napsauta Aktivoi-painiketta. Jos sinulla on vapaa käyttöoikeus, tuote aktivoidaan.

Käyttöoikeuden siirto

Jos olet asentanut tuotteen laitteelle, jota et enää käytä, käyttöoikeus saattaa olla mahdollista siirtää uuteen laitteeseen.

Noudata näytöllä olevie ohjeita käyttöoikeuden siirtoon.

Norton-tuotteen lataaminen ja asentaminen Norton-tilin kautta

1. Kirjaudu palveluntarjoajasi verkkosivustoon tai etsi sähköpostiviesti, joka lähetettiin Norton-palvelun tilauksen yhteydessä.

2. Kirjaudu tilillesi.

Jos sinulla ei ole Norton-tiliä, sinun on mentävä palveluntarjoajan verkkosivustolle lataamaan Norton-tuote ja luotava Norton-tili.

3. Asenna Norton-tuote samaan laitteeseen valitsemalla Hyväksy ja lataa. Jos haluat asentaa tuotteen toiselle laitteelle, valitse Lähetä latauslinkki ja anna sähköpostiosoite.

Useimmissa tapauksissa tuote aktivoituu automaattisesti, kun olet napsauttanut Hyväksy ja lataa. Joissakin tapauksissa esitetään kehote PIN-koodin syöttämiseksi. Näin tapahtuu kun Norton-tuotetta rekisteröidään ensimmäistä kertaa. Napsauta Minulla on PIN-koodi, kirjoita palveluntarjoajan antama PIN-koodi ja napsauta >.

4. Valitse Tallenna tai Tallenna tiedosto.

5. Tee jokin seuraavista toimista selaimesi mukaan:

• Windows: paina Ctrl + J, mikä avaa selaimen Lataukset-ikkunan, ja kaksoisnapsauta lataamaasi tiedostoa.

• Mac: paina Komento-Optio-L, mikä avaa selaimen Lataukset-ikkunan, ja kaksoisnapsauta lataamaasi tiedostoa.

Noudata näyttöön tulevia ohjeita.

Päivittäminen Norton-tuotteen uusimpaan versioon

VAIHE 1

Norton-tuotteen versio tarkistaminen

1. Käynnistä Nortonin laitesuojaustuote.

2. Valitse pääikkunasta Ohje.

3. Valitse Help Center -ikkunan Yleiset tiedot -kohdasta Tietoja.

4. Versio näkyy kohdan Versio vieressä muodossa 22.xx.x.xxx

Jos tietokoneella oleva versio on vanhempi kuin 22.10.x.x, päivitä uusimpaan versioon suorittamalla LiveUpdate. LiveUpdate voidaan joutua suorittamaan useita kertoja uusimman version saamiseksi.

VAIHE 2

LiveUpdaten suorittaminen

1. Käynnistä Nortonin laitesuojaustuote.

2. Valitse pääikkunasta kaksoisnapsauttamalla Tietoturva ja valitse sitten LiveUpdate.

3. Kun Norton LiveUpdate on valmis, valitse OK.

4. Suorita LiveUpdate, kunnes näkyviin tulee ilmoitus ”Norton-tuotteessasi on viimeisimmät suojauspäivitykset”.

5. Sulje kaikki ohjelmat ja käynnistä tietokone uudelleen.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v52746884
Käyttöjärjestelmä: Mac;Windows