Haluan aktivoida jälleenmyyjältä ostetun ennalta maksetun Norton-tilauksen

Jos haluat asentaa Norton-tuotteen, joka on ostettu vähittäismyymälästä tai yhteistyökumppanin verkkosivustolta, sinun on luotava itsellesi Norton-tili tai lisättävä ostamasi tuote olemassa olevaan tiliisi.

Määritysprosessin aikana voit halutessasi rekisteröityä Norton Automatic Renewal -palveluun.

Norton-tuotteen lataaminen ja asentaminen tietokoneelle

1. Kirjaudu Norton-tiliisi.

2. Jos et ole vielä kirjautunut sisään Nortoniin, sinua kehotetaan kirjautumaan sisään. Kirjoita Norton-tilisi sähköpostiosoite ja salasana ja valitse sitten Kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei ole tiliä, valitse Luo tili ja käy sitten tilin luomismenettely läpi.

3. Lue Aloita -sivulla Automatic Renewal -palvelun ehdot ja valitse Hyväksy ja jatka.

4. Anna Maksutapa -sivulla laskutusosoitteesi ja luottokorttitietosi ja napsauta Hyväksy ja jatka.

Ostamasi tilaus edellyttää näiden tietojen antamista ennen tilauksen aktivointia. Voit kirjautua Norton -tilillesi aktivoinnin jälkeenkin ja peruuttaa Automatic Renewal -toiminnon.

5. Tarkista maksutapa ja napsauta Jatka.

6. Kirjoita Aloita -ikkunassa tuotetunnus ja napsauta >.

7. Valitse Hyväksy ja lataa.

Jos tilissäsi on useampi kuin yksi Norton-tuote, valitse tuote, jonka haluat ladata, ja napsauta Seuraava.

Valitse Lataa lisää, jos haluamaasi tuotetta ei näy luettelossa.

Jos haluat asentaa tuotteen toiselle laitteelle, valitse Lähetä latauslinkki.

8. Toimi näkyviin tulevien ohjeiden mukaan ja Suorita tai Tallenna lataustiedosto. Ohjeet vaihtelevat selaimen mukaan. Jos tallennat tiedoston, pidä huoli siitä, että päivityksen suorittamisen jälkeen kaksoisnapsautat tiedostoa tallennetussa sijainnissa.

Kun tiedosto suoritetaan, se ladataan, asennetaan ja aktivoidaan automaattisesti. Laitteeseen tulee näkyviin sen suojauksen tila, ja lisäohjelmisto voidaan asentaa Norton-tilisi kautta.

Jos haluat ladata tuotteen uudelleen tai asentaa sen toiselle laitteelle, katso Haluan ladata Norton-tuotteeni laitteelleni.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v132083659_EndUserProfile_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Android, iOS, Mac OS X, Windows
Muokattu viimeksi: 25/03/2019