Suojauksen laajentaminen muihin laitteisiin

Jos tilauksesi sallii useamman asentamisen, voit asentaa suojauksen muille PC-, Mac- tai mobiililaitteillesi lisämaksutta. Tilaukseesi sisältyvien käyttöoikeuksien määrä kertoo, voitko ottaa Norton-suojauksen käyttöön muilla laitteilla.

Tilaukseen sisältyvien käyttöoikeuksien määrän selvittäminen

1. Kirjaudu tilillesi.

2. Valitse Omat tilaukset -välilehdeltä tilauksesi.

3. Näet asennusta varten käytettävissä olevien käyttöoikeuksien määrän tilauksen kohdalta.

Jos vapaita käyttöoikeuksia on käytettävissä, voit suojata muita laitteita.

Suojauksen asentaminen toiselle PC- tai Mac-tietokoneelle

1. Kirjaudu tilillesi.

2. Napsauta Oma Norton -portaalisivulta Lataa.

3. Napsauta Aloita-sivulta Lähetä latauslinkki.

4. Kirjoita sähköpostiosoite, jota voit käyttää PC- tai Mac-tietokoneella.

5. Valitse Lähetä.

Antamaasi sähköpostiosoitteeseen lähetetään viesti, joka sisältää Norton-tuotteen asennusohjeet.

6. Avaa Nortonilta saamasi sähköpostiviesti laitteella, johon haluat ladata suojauksen, ja napauta Lataa nyt.

7. Valitse Hyväksy ja lataa.

8. Tallenna tiedosto tietokoneelle ja asenna suojaus kaksoisnapsauttamalla tiedostoa.

Tiedosto tallennetaan oletuksena Windows- tai Mac-tietokoneen Lataukset-kansioon.

9. Noudata näyttöön tulevia ohjeita.

Suojauksen asentaminen mobiililaitteille

1. Kirjaudu tilillesi.

2. Napsauta Oma Norton -portaalisivulta Lataa.

3. Napsauta Aloita-sivulla Lähetä latauslinkki.

4. Kirjoita sähköpostiosoite, jota voit käyttää mobiililaitteella.

Voit myös lähettää latauslinkin tekstiviestinä matkapuhelimeen tai kopioida latauslinkin jaettavaksi. Voit myös käynnistä uuden laitteen kamerasovelluksen, osoittaa sillä QR-koodia ja napauttaa linkkiä sovelluksen lataamiseksi.

5. Valitse Lähetä.

Antamaasi sähköpostiosoitteeseen lähetetään viesti, joka sisältää Norton-tuotteen asennusohjeet.

6. Avaa Nortonilta saamasi sähköpostiviesti laitteella, johon haluat ladata suojauksen, ja napauta Lataa nyt.

7. Valitse Aloita-sivulta Norton-tuote, jonka haluat asentaa, ja valitse Seuraava.

8. Lataa ja asenna tuote Google Play Kaupasta tai App Storesta.

9. Asenna sovellus näytöllä olevien ohjeiden mukaisesti.

Norton-jäsentilaukset ja suojattujen laitteiden määrä

Norton-jäsentilausten lisenssit ovat sallitun käytön ehtojen alaisia. Kunkin jäsentilauksen sallitun käytön ehdot ovat saatavilla osoitteesta www.norton.com/products.

Tilauksissa tuettujen laitteiden lukumäärä vaihtelee alueittain.

Video: Nortonin laitesuojauksen lataaminen ja asentaminen

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v118869637
Käyttöjärjestelmä: Android;Mac;Windows;iOS
Muokattu viimeksi: 13/02/2024