Kaksinkertaisen laskutuksen ratkaiseminen, jos ostit vahingossa useamman kuin yhden Norton-tilauksen

Tämä ongelma voi ilmetä, jos olet ostanut Norton-tilauksen useammin kuin kerran tai Norton-tilauksesi uusitaan automaattisesti ja ostat samaan aikaan Norton-tilauksen muualta.

Jos sinulla on yhtä aikaa useampi kuin yksi aktiivinen Norton-tilaus, voit jakaa yhden tilauksen ystävien tai perheenjäsenten kanssa tai pyytää ohjeita Norton-tuesta.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v117954944
Käyttöjärjestelmä: Windows, Mac OS X, Android, iOS
Muokattu viimeksi: 03/06/2019