Norton Automatic Renewal -palvelun ottaminen käyttöön

Kun ostat Norton-tuotteen Norton-verkkokaupasta tai kun määrität Norton-tuotteen alkuasetukset sen jälkeen, kun olet ostanut tuotteen jälleenmyyjältä tai Symantecin yhteistyökumppanin verkkosivustolta, sinut rekisteröidään Automatic Renewal -palveluun. Voit myös ottaa Norton Automatic Renewal -palvelun käyttöön kirjautumalla Norton-tiliisi tai ottamalla yhteyttä Norton-tukeen.

Norton Automatic Renewal -palvelun tilan tarkistaminen ja palvelun ottaminen käyttöön

1. Kirjaudu Norton-tiliisi, jotta voit tarkistaa, onko Norton Automatic Renewal -palvelu otettu käyttöön.

2. Etsi Oma tilaus -välilehdeltä se Norton-tuote, jota varten haluat ottaa Automatic Renewal -toiminnon käyttöön. Jos liukusäädin on tuotteen kohdalla asennossa KÄYTÖSSÄ, Automatic Renewal -toiminto on tuotteen osalta käytössä.

Jos näin ei ole, siirrä liukusäädin kohtaan KÄYTÖSSÄ. Napsauta Hyväksy ja jatka. Tarkista maksutapa ja napsauta Ota Automatic Renewal -toiminto käyttöön.

Norton-tuotteesi tilaus uusitaan automaattisesti seuraavan laskutusjakson aikana.

Sinun on täytettävä laskutustietosi, jotta Norton Automatic Renewal -palvelu voidaan ottaa käyttöön.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v113802545
Käyttöjärjestelmä: Windows, Mac OS X, Android, iOS
Muokattu viimeksi: 03/06/2019