Norton Automatic Renewal -palvelun laskutusohje

Näkyykö luottokortillasi Norton Annual Renewal -veloitus?

Jos luottokortillasi näkyy tällainen veloitus, sinua veloitettiin Norton Automatic Renewal -palvelusta. Tämä maksu mahdollistaa Norton-tuotetilauksen automaattisen jatkamisen, jotta tietokoneesi pysyy suojattuna viruksilta ja muilta uhilta.

Voit rekisteröityä tämän palvelun, kun ostat Norton-tuotteen tai uudistat Norton-tuotteen tilauksen. Jos näet veloituksen kortiltasi, rekisteröidyit palveluun edellisen ostoksesi yhteydessä. Palveluun rekisteröidyttyäsi korttiasi veloitetaan kerran vuodessa niin kauan kuin olet mukana ohjelmassa. Lähetämme sinulle sähköpostiviestin ennen maksun veloittamista, jotta se ei tule yllätyksenä. Voit luonnollisesti peruuttaa palvelun milloin tahansa ottamalla yhteyttä asiakas- ja tukipalveluun.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v101149846
Käyttöjärjestelmä: Windows, Mac OS X, Android, iOS
Muokattu viimeksi: 20/11/2019