Usein kysytyt kysymykset: Kahden tekijän todennus Norton-tilille

Jos olet jo rekisteröinyt kahden tekijän todennuksen VIP Access -sovelluksella ja tunnistetietotunnuksella, et voi enää käyttää sitä tilin todentamiseen. Sen sijaan voit saada kertakäyttöisen salasanan tilille kirjautumiseen sähköpostilla, puhelimitse tai tekstiviestinä. Ota kaksivaiheinen todennus käyttöön ilmaisessa todennussovelluksessa alla olevien tietojen avulla.

Kahden tekijän todennuksen yleiset ongelmat

• Vahvistuskoodia ei saatu tai se ei toiminut

Vastaanottamasi vahvistuskoodi on voimassa vain määrätyn ajan. Muista kirjautua Norton-tiliisi mahdollisimman pian koodin saatuasi.

Jos et saanut vahvistuskoodia puhelimeesi tai koodi ei toiminut, sinun on pyydettävä uutta vahvistuskoodia kirjautumalla tiliisi uudelleen.

Jos käytät todennussovellusta, avaa sovellus, niin saat uuden vahvistuskoodin. Jos vastaanottamasi vahvistuskoodi ei toimi, odota hetki ja käytä sitten uutta vahvistuskoodia.

• Mobiililaitteeni on kadonnut

Jos olet kadottanut mobiililaitteesi, sinun on käytettävä uudessa laitteessasi samaa puhelinnumeroa, jotta voit vastaanottaa vahvistuskoodin teksti- tai ääniviestillä.

Jos olet aikaisemmin kirjautunut tilillesi luotetulta tietokoneelta ja valinnut, että tietokoneen on muistettava sinut, voit kirjautua kyseiseltä tietokoneelta ilman vahvistuskoodia. Kun olet kirjautunut tilillesi, kytke kahden tekijän todennus pois käytöstä, kunnes pystyt jälleen vastaanottamaan vahvistuskoodeja.

• Vahvistuskoodi vain englanniksi

Tällä hetkellä ääni- tai tekstiviestinä lähetettävä vahvistuskoodi on saatavilla vain englanniksi. NortonLifeLock pyrkii tuomaan sen saataville myös muilla kielillä. Jollet halua vastaanottaa vahvistuskoodia englanniksi, voit luoda koodin todennussovelluksella. Lataa mikä tahansa ilmainen todennussovellus puhelimeesi Google Playsta tai App Storesta.

• Yksi vahvistusmenetelmistä ei toiminut

Jollet pysty käyttämään jotakin yllä mainituista vahvistuskoodin vastaanottotavoista, sinun on käytettävä jotakin muuta tapaa. Jos esimerkiksi et voi vastaanottaa ääniviestejä puhelimellasi, voit käyttää tekstiviestimenetelmää tai todennussovellusta.

Jollet pysty käyttämään yhtäkään menetelmistä, jotka määritit ottaessasi palvelun käyttöön, Norton-tilisi lukitaan, eikä NortonLifeLock pysty auttamaan sinua Norton-tiliisi kirjautumisessa. Jos Norton-tilisi lukittuu, joudut mahdollisesti luomaan uuden Norton-tilin.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v100023155
Käyttöjärjestelmä: Mac OS X, Windows, Android, iOS
Muokattu viimeksi: 30/07/2020