Nortonissa näkyy virheellinen tilauspäivämäärä

Norton-tuotteesi voi näyttää virheellisen tilauspäivien määrän useistakin syistä. Jäljempänä on lueteltu joitakin kaikkein yleisimmistä syistä. Valitse ratkaisu, joka kuvaa parhaiten tilannettasi.

Jos et ole ostanut tilauksen uusimista tai päivitystä Norton-tuotteen vanhenemisilmoituksista, vanhan tilauksesi päiviä ei lisätä uuteen tilaukseen. Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä asiakas- ja tukipalveluun.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: kb20100920013943EN
Käyttöjärjestelmä: Windows, Mac OS X
Muokattu viimeksi: 30/10/2019