Norton-tuotteiden hyvitykset

Norton-tuotteisiin (mukaan lukien tilaukset ja Automatic Renewal -uudistukset) voidaan hakea hyvitystä 60 päivän ajan ostopäivästä. Lähetys- ja käsittelykuluja tai mahdollisia veroja ei korvata, paitsi osavaltioissa ja maissa, joissa näistä kuluista maksetaan korvaus. Katso poikkeukset täysistä Nortonin palautus- ja peruutuskäytännöistä.

Ennen kuin pyydät hyvitystä, tutustu Norton-tuen sivulla oleviin tavallisimpia kysymyksiä ja ongelmia koskeviin ohjeisiin.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: kb20100512172507EN
Käyttöjärjestelmä: Windows, Mac OS X, Android, iOS
Muokattu viimeksi: 03/06/2019