Automatic Renewal -toiminnon poistaminen käytöstä, kun Nortonin käyttö lopetetaan

Jos et enää käytä Norton-tuotetta, joka on rekisteröity Norton Automatic Renewal -palveluun, voit poistaa Norton Automatic Renewal -palvelun käytöstä tämän tuotteen kohdalla Norton-tililläsi.

Jos haluat jatkaa Norton Automatic Renewal -palveluun rekisteröidyn Norton-tuotteen käyttöä, ohita Norton Automatic Renewal -palvelun käytöstä poiston vaiheet ja Download your Norton product.

Jos haluat hyvityksen Norton Automatic Renewal -palvelun ostohinnasta, saat lisätietoja artikkelista Norton Automatic Renewal -palvelun ostohinnan hyvityksen pyytäminen.

Norton Automatic Renewal -palvelun poistaminen käytöstä

1. Kirjaudu Norton-tiliisi.

2. Siirrä Oma tilaus -välilehdellä ja siirrä liukusäädin kohtaan Ei käytössä sen aktiivisen Norton-tuotteen kohdalla, jonka osalta haluat poistaa Automatic Renewal -palvelun käytöstä.

3. Valitse Poista käytöstä.

4. Valitse Automatic Renewal -sivulla avattavasta valikosta syy ja valitse Poista käytöstä.

5. Jos sinulla on kysyttävää Automatic Renewal -toiminnosta, valitse Soita minulle.

Kun Norton-tuote seuraavan kerran vanhenee, sinua kehotetaan uudistamaan tilaus manuaalisesti.

Norton-tuotteen lataaminen

1. Kirjaudu Norton-tiliisi.

Jos olet unohtanut salasanasi, katso kohta Norton-tilin salasanan vaihtaminen.

2. Valitse Oma tilaus -välilehdeltä tuote, jonka haluat ladata.

3. Valitse Lataa.

4. Valitse Aloitus -ikkunasta Hyväksy ja lataa.

Toimi näkyviin tulevien ohjeiden mukaan ja Suorita tai Tallenna Downloader-tiedosto. Ohjeet vaihtelevat selaimen mukaan. Jos tallennat tiedoston, pidä huoli siitä, että päivityksen suorittamisen jälkeen kaksoisnapsautat tiedostoa tallennetussa sijainnissa.

Kun tiedosto suoritetaan, se ladataan, asennetaan ja aktivoidaan automaattisesti. Laitteeseen tulee näkyviin sen suojauksen tila, ja lisäohjelmisto voidaan asentaa Norton-tilisi kautta.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: kb20100503223000EN
Käyttöjärjestelmä:
Muokattu viimeksi: 18/03/2019