Luottokorttitietojen päivittäminen

Voit tarkistaa luottokorttitietosi kirjautumalla tilillesi.

Jos tilauksesi on uusittava ja tilillesi tallennetut luottokorttitiedot ovat vanhentuneet, lähetämme sinulle muistutuksen luottokortin päivittämisestä. Voit päivittää nämä tiedot myös napsauttamalla ilmoitusta.
Jos näet viestin ”Luottokorttitietoihisi tehtyjä muutoksia ei voi käsitellä”, syynä voivat olla sääntelyelinten asettamat säännökset. Tässä tapauksessa siirry osoitteeseen norton.com/renewal, jos haluat uusia tilauksen.

Laskutustietojen päivittäminen tietokoneelta

1. Kirjaudu tilillesi.
  2. Tee jokin seuraavista toimista tilanteen mukaan:
    • Jos tililläsi on jo luottokortti, napsauta muokkauskuvaketta kortin kohdalta ja kirjoita tiedot, jotka haluat päivittää.
      edit card details
    • Jos haluat lisätä uuden kortin, täytä tarvittavat tiedot.
      add card details
  3. Valitse Tallenna.
Viesti ”Päivitys onnistui” näytetään, kun muutokset tallennetaan, ja muutoksia koskeva vahvistusviesti lähetetään rekisteröityyn sähköpostiosoitteeseesi.

Laskutustietojen päivittäminen mobiililaitteelta

1. Kirjaudu tilillesi mobiililaitteelta.
  2. Napauta oikean yläkulman hampurilaisvalikkoa.
  3. Napauta Omat tilaukset.
  4. Valitse Oma tili -sivulta Laskutustiedot.
  5. Tee jokin seuraavista toimista tilanteen mukaan:
    • Jos tililläsi on jo luottokortti, napsauta muokkauskuvaketta kortin kohdalta ja kirjoita tiedot, jotka haluat päivittää.
    • Jos haluat lisätä uuden kortin, täytä tarvittavat tiedot.

Japani, Korea, Kiina, Hongkong ja Taiwan

Jos tilausnumerosi alkaa seuraavasti: APXXXXXXXX tai NPXXXXXXXX, tai jos sinulla on Norton 360 Standard Plus, muuta laskutustietojasi noudattamalla edellä annettuja ohjeita.

Jos tilausnumerosi alussa on SY tai NS, muuta laskutustietojasi seuraavan linkin kautta. Tarvitset alkuperäisen tilausnumerosi ja tilauksessa käyttämäsi sähköpostiosoitteen tai puhelinnumeron.

Japani Korea Kiina Hongkong Taiwan

* Alkuperäinen tilausnumerosi on sähköpostiviestissä, jonka lähetimme ensimmäisen oston viimeistelyvaiheessa.

Jos et pysty päivittämään korttitietojasi,

• Jos tilausnumerosi alussa on SY tai NS, varmista, että täytät alkuperäisen tilausnumeron edellä mainituissa linkeissä viimeisimmän tilausnumeron sijasta.
  • tarkista, ovatko korttitietosi annettu oikein
  • anna korttitietosi eri verkkoselaimella
  • käytä eri luotto- tai pankkikorttia.
  • Jos näet viestin, jonka mukaan määritetyn kortin luottokorttinumero ei kelpaa, tyhjennä Kortin numero -kenttä ja anna kortin numero uudelleen muutosten tallentamiseksi.

Jos tarvitse lisäohjeita, ota yhteyttä asiakas- ja tukipalveluun.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: kb20090818150300EN