Norotn-tilauksen automaattisen uusimisen pysäyttäminen

Suurin osa palveluistamme tarjotaan automaattisesti uusittavina tilauksina auttaaksemme asiakkaitamme välttämään palvelukatkoksia. Automaattisesti uusittavalla tilauksella sinulla on jatkuva pääsy palveluun ilman, että sinun tarvitsee huolehtia vanhentumispäivämääristä.

Jos kuitenkin haluat peruuttaa tilauksesi uusimisen, käytä alla olevia tietoja uudistusasetuksien muuttamiseen tilisivullasi. Jos sinua on jo veloitettu ja haluat hyvityksen, ota yhteyttä asiakas- ja tukipalveluun.

Tilauksen automaattisen uusimisen pysäyttäminen

Japani, Korea, Kiina, Hongkong ja Taiwan: Jos tilausnumerosi alkaa APXXXXXXXX tai NPXXXXXXXX tai jos sinulla on Norton 360 Standard Plus, peruuta automaattisesti uusittava tilauksesi noudattamalla seuraavia ohjeita. Jos tilausnumerosi on eri, hallitse päivitysasetuksiasi Norton-kaupassa. Tarvitset tilausnumerosi ja tilauksessa käyttämäsi sähköpostiosoitteen.

Muuten:

1. Kirjaudu tilillesi.

2. Napsauta Oma -sivulla Peruuta tilauksen uusiminen sen tilauksen vieressä, jonka uusimisen ja uusimismaksut haluat peruuttaa.

3. Vahvista sitten peruutus.

Tässä on muutamia asioita, jotka sinun pitäisi tietää, jos lopetat tilauksesi automaattisen uusimisen:

• Tilauksesi jatkuu jo maksetun tilausjakson loppuun, jonka jälkeen se päättyy eikä uusiudu automaattisesti.

• Muutoksen voimaantulo kestää yleensä muutaman tunnin pyynnöstäsi.

• Kaikki tilauksen automaattisen uusimisen edut saattavat loppua kun tilauksen automaattinen uusiminen katkaistaan.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: kb20090818144126EN
Käyttöjärjestelmä: windows,mac,android,ios
Muokattu viimeksi: 02/11/2021