Automaattisesti uusittavan tilauksen peruuttaminen

Jos haluat peruuttaa, kirjaudu sisään Norton-tilillesi ja siirry Omat tilaukset -välilehdelle, jossa voit hallinnoida uusimisasetuksiasi. Voit myös ottaa yhteyttä tukitiimiimme.

Jos päätät peruuttaa Automatic Renewal -palvelun nykyisen suojauksesi osalta, sinun on uusittava tilaus manuaalisesti ennen sen päättymistä, jotta et menetä suojausta.

Jos sinua on jo veloitettu ja haluat pyytää hyvitystä, ota yhteyttä asiakas- ja tukipalveluun.

Ota yhteyttä

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: kb20090818144126EN
Käyttöjärjestelmä: Windows, Mac OS X, Android, iOS
Muokattu viimeksi: 09/07/2020