Nortonin laitesuojauksen lataaminen ja asentaminen

Nortonin laitesuojauksen lataaminen ja asentaminen Windows-tietokoneeseen

Kiina, Japani ja Korea: jos Norton-tuotetta ei ole rekisteröity tilillesi, tarkista ostoksen vahvistussähköposti, jossa on tuotetunnus ja linkki Norton-tuotteen lataamiseen. Kun asennus on valmis, luo tili seuraamalla näytön ohjeita, jotta voit asentaa tuotteen muille laitteille.

Suorita asennus loppuun noudattamalla näyttöön tulevia ohjeita.

1. Siirry osoitteeseen my.Norton.com ja kirjaudu kirjoittamalla Norton-tilisi sähköpostiosoite ja salasana.
  2. Napsauta Oma Norton -portaalissa Lataus. Napsauta sitten Aloitus-sivulta Hyväksy ja lataa.
  3. Jos asennat tuotteen laitteelle, jonka käyttöjärjestelmä on Windows 11/10 S mode -tilassa, napsauta Hanki Microsoftilta ja lataa tuote Microsoft Storesta ohjeita noudattamalla.
  4. Kun lataus on valmis, suorita asennusohjelma selaimesta, paina Ctrl + J, mikä avaa selaimen Lataukset-ikkunan, ja kaksoisnapsauta lataamaasi tiedostoa.
  5. Mikäli Käyttäjätilien valvonta -ikkuna tulee näkyviin, valitse Jatka ja noudata näytöllä olevia ohjeita.

Jos haluat lisätietoja tuotteen asentamisesta Microsoft Storesta, lue artikkeli Nortonin laitesuojaussovelluksen asentaminen Microsoft Storesta.

Nortonin laitesuojauksen lataaminen ja asentaminen Mac-tietokoneeseen

1. Siirry osoitteeseen my.Norton.com ja kirjaudu kirjoittamalla Norton-tilisi sähköpostiosoite ja salasana.
  2. Napsauta Oma Norton -portaalissa Lataus. Napsauta sitten Aloitus-sivulta Hyväksy ja lataa.
  3. Jos haluat asentaa Norton-tuotteen version 8.x tai uudemman, sinulla on oltava Mac OS X 10.10.x tai uudempi.
  4. Suosittelemme että valitset Norton-käyttöoikeussopimus ja luet tuotteesi käyttöoikeussopimuksen ennen asentamista.
  5. Katso tarkat ohjeet artikkelistaNortonin laitesuojauksen lataaminen ja asentaminen Mac-tietokoneella.

Nortonin laitesuojauksen asentaminen Android-laitteeseen

Jos Norton 360 -sovelluksen asentaminen mobiililaitteelle tuottaa ongelmia, tarkista, että laitteeseen on asennettu uusin versio Google Play Kauppa ‑sovelluksesta ja uusimmat järjestelmäpäivitykset.

1. Käynnistä Android-laitteesta Google Play Kauppa -sovellus ja etsi Norton 360 -sovellus.

2. Valitse Norton 360 -sovellusnäkymästä Asenna.

3. Kun asennus on valmis, valitse Avaa.

4. Lue ja hyväksy käyttöoikeus- ja palvelusopimus, hyväksy yleinen tietosuojaseloste ja valitse sitten Kirjaudu sisään.

5. Kirjoita Norton-tilisi sähköpostiosoite ja salasana ja napauta Kirjaudu sisään.

6. Täyden suojan varmistamiseksi sinun on annettava käyttöoikeudet laiteasetuksille, jotta voit jatkaa seuraavien toimintojen käyttöä: Sovellussuojaus, Internet-suojaus ja Wi-Fi-suojaus. Napauta Norton 360 ‑sovelluksen päänäkymässä Suojaus ja napauta sen jälkeen oikeassa yläkulmassapermission_setup-kuvaketta.

7. Napauta Käyttöoikeuksien määritys ‑näkymässä Käytön aloittaminen, ja määritä ja salli seuraavat asetukset näytöllä olevien ohjeiden mukaisesti.

Ohjeet voivat vaihdella laitteen, laitevalmistajan ja käyttöjärjestelmän mukaan.
    • Ota Norton 360 -palvelu käyttöön

• Salli Norton 360 -palvelun toimiminen taustalla

• Ota käyttöön Piirrä muihin sovelluksiin -asetus

• Salli Norton 360 -palvelun käyttää laitteesi sijaintia

• Ota Sijaintiasetukset käyttöön

Nortonin laitesuojauksen asentaminen iPhone- tai iPad-laitteeseen

1. Käynnistä iOS-laitteella Applen App Store ‑sovellus ja etsi Norton 360 ‑sovellus.

2. Napauta Norton 360 ‑sovellusnäkymässä HANKI tai lataa kuvake .
  3. Kun asennus on valmis, valitse Avaa.

4. Lue ja hyväksy käyttöoikeus- ja palvelusopimus, hyväksy yleinen tietosuojaseloste ja valitse sitten Kirjaudu sisään.

5. Kirjoita Norton-tilisi sähköpostiosoite ja salasana ja napauta Kirjaudu sisään.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: kb20090708112600EN