Suojattuun pilvitallennustilaan tehtävän varmuuskopioinnin optimointi

Nortonin suojattu pilvitallennustila mahdollistaa tiedostojen varmuuskopioinnin suojatulle palvelimelle, jota käytetään internetin kautta.

Jos haluat käyttää verkkovarmuuskopiointia, Verkonkäyttörajoitus -asetukseksi on valittava Palomuuriasetukset -ikkunasta Ei rajoitettu.

Katso lisätietoja kohdasta Norton-tuotteen internetin käytön määrittäminen

Jos valitset varmuuskopiointisijainniksi suojatun pilvitallennustilan, haluat ehkä optimoida varmuuskopiointiasetukset:

• Varmuuskopioinnin nopeuttaminen

Internet-yhteyden nopeus määrää, kuinka kauan tiedostojen varmuuskopiointi suojattuun pilvitallennustilaan kestää. Jos varmuuskopioitavia tiedostoja on paljon, ensimmäinen varmuuskopiointi saattaa internet-yhteyden nopeudesta riippuen kestää useita tunteja tai jopa päiviä.

Voit nopeuttaa suojattuun pilvitallennustilaan suoritettavaa varmuuskopiointia määrittämällä Norton-varmuuskopiosarjoja. Jos varmuuskopiointi tapahtuu vieläkin hitaasti internet-yhteyden nopeuden vuoksi, voit valita muun varmuuskopiointisijainnin, kuten ulkoisen aseman.

• Tallennustilan kapasiteetin lisääminen

Nortonin tarjoama pilvitallennustila riittää useimpien käyttäjien varmuuskopiointitarpeisiin. Jos haluat varmuuskopioida suuria tiedostoja tai asemia, voit ostaa lisää pilvitallennustilaa. Voit myös varmuuskopioida suurikokoiset tiedostot eri sijaintiin, esimerkiksi ulkoiselle asemalle.

Suojattuun pilvitallennustilaan tehtävän varmuuskopioinnin nopeuttaminen

1. Käynnistä Norton.

Jos näet Oma Norton -ikkunan, napsauta Laitesuojaus -kohdan vierestä Avaa.

2. Kaksoisnapsauta Norton-pääikkunassa kohtaa Varmuuskopiointi ja valitse sitten Varmuuskopiosarjat.

3. Valitse Missä-välilehdeltä Suojattu pilvivarmuuskopiointi ja siirrä sitten Kaistanleveyden kiihdytys -liukusäädin kohtaan Nopein (suositus).

4. Valitse Tallenna asetukset.

Video: Verkkovarmuuskopioinnin aktivointi

Asiaan liittyvät ratkaisut

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v8553610
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 21/06/2019