Kadonneiden tiedostojen tai varmuuskopiosarjojen löytäminen, kun niitä yritetään palauttaa Nortonin suojatusta pilvitallennustilasta

Voit käyttää Nortonin suojattuun pilvitallennustilaan tallennettuja tiedostoja tai varmuuskopiosarjoja palauttamalla ne Nortonilla.

Nämä vaiheet on tarkoitettu nykyiselle Norton-versiolle. Jos käytössä on vanhempi versio tai et tiedä tuoteversiota, avaa Norton Update Center.

Tiedostojen palauttaminen suojatusta pilvitallennustilasta

1. Käynnistä Norton.

Jos näet Oma Norton -ikkunan, napsauta Laitteen turvallisuus -kohdan vierestä Avaa.

2. Kaksoisnapsauta pääikkunassa kohtaa Varmuuskopiointi ja valitse sitten Palauta tiedostot.

3. Valitse Palauta tiedostot -ikkunassa Palauta kohteesta -kohdassa Näytä kaikki.

4. Napsauta päivityskuvaketta.

5. Valitse Palautuslähde -kohdasta palautettava varmuuskopiosarja ja valitse OK.

6. Tee jokin seuraavista toimista tilanteen mukaan:

• Kaikkien tiedostojen palauttaminen: Valitse Tiedostot -kohdasta Palauta kaikki tiedostot ja tiedostoluokat.

• Yksittäisten tiedostojen palauttaminen: Valitse Etsi tiedostoja tai kansioita ja valitse tiedostot. Valitse OK.

7. Valitse Palauta kohteeseen -kohdasta sijainti, jonne tiedostot palautetaan.

Tiedostot palautetaan oletuksena niiden alkuperäisiin sijainteihin. Jos haluat valita muun sijainnin, valitse Muuta.

8. Valitse Palauta tiedostot -ikkunan Palautuskohde -kohdasta sijainti ja valitse sitten OK.

Tiedostojen tai kansioiden listaaminen voi kestää jonkin aikaa. Tämä vaihtelee varmuuskopiosarjan koon mukaan. Odota muutama minuutti, kunnes ne näkyvät, ja jatka sitten niiden palauttamista.

9. Valitse Palauta tiedostot.

10. Palauta varmuuskopiosarjat noudattamalla näytössä näkyviä ohjeita.

Jollet voi ladata tiedostoa, palauta tiedostot Norton-tilistä.

Tiedostojen palauttaminen Norton-tilistä

1. Kirjaudu Norton-tiliisi.

2. Valitse ikkunan yläosasta vaihtoehto Varmuuskopiointi.

3. Valitse Koko varmuuskopiotilasi -kohdasta varmuuskopio, josta haluat ladata tiedostoja.

4. Selaa kansioita ja napsauta tiedostoa, jotka haluat palauttaa.

Voit palauttaa vain yhden tiedoston kerrallaan.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v71344890
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 03/06/2019