Lisäpilvitallennustilan ostaminen

Norton-tuotteen tilaukseen kuuluu osana tietty määrä suojattua pilvitallennustilaa. Kun Norton-tuote suorittaa pilvivarmuuskopioinnin, se laskee varmuuskopion vaatiman tilan määrän. Jos pilvitallennustila ei riitä varmuuskopiointiin, Norton-tuote ilmoittaa siitä ja tarjoaa mahdollisuuden ostaa lisää tallennustilaa.

Sinun ei tarvitse odottaa, että Norton-tuote ilmoittaa pilvitallennustilan tarpeesta. Lisätilaa voi ostaa koska tahansa.

Norton 360 -tilauksiin ei voi ostaa lisää verkkotallennustilaa. Norton 360 -tilaus on päivitettävä seuraavaan tilaukseen. Lisätietoja saat asiakas- ja tukipalvelusta.

Internet-yhteyden on oltava auki lisäpilvitallennustilan ostamista varten.

NortonLifeLock tarjoaa 25 Gt pilvitallennustilaa kutakin Norton-tuotetunnusta kohti. Voit jakaa Norton-tilillesi varatun pilvitallennustilan tietokoneidesi välillä. Tämä onnistuu esimerkiksi kun Norton-tuote on asennettu kahdelle tietokoneelle ja molemmat on liitetty samaan Norton-tiliin. Voit jakaa tallennustilan kahden tietokoneen välillä. Ensimmäiselle tietokoneelle käytetään 10 Gt pilvitallennustilaa. Kun toisen tietokoneen pilvitallennustila aktivoidaan samaa Norton-tiliä käyttäen, tietokone voi käyttää jäljellä olevaa 15 Gt:n tilaa.

Pilvitallennustilan koko riippuu käyttämästäsi tuotteesta.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v6958560
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 31/08/2020