Nortonin pilvivarmuuskopioinnin aktivoiminen kuvien ja tärkeiden tiedostojen suojaamiseksi

Tiesitkö tämän? Monet tilaukset mahdollistavat Norton-suojauksen laajentamisen useisiin laitteisiin ilman lisämaksuja.

Lue lisää

Varmuuskopiointi auttaa suojaamaan tietojasi, jos joudut kiristys- tai haittaohjelmahyökkäyksen kohteeksi tai jos laitteistosi vikaantuu vakavasti. Jos tilaukseesi sisältyy Norton-varmuuskopiointi, saat tietyn määrän ilmaista pilvitallennustilaa ja voit ostaa tarpeen mukaan lisätallennustilaa. Voit myös tallentaa varmuuskopiotiedostosi omalle tallennuslaitteellesi.

Norton-varmuuskopiointi on aktivoitava, ennen kuin voit suorittaa ensimmäisen varmuuskopioinnin.

Jos haluat käyttää pilvivarmuuskopiointia, Verkonkäyttörajoitus -asetukseksi on valittava Palomuuriasetukset -ikkunasta Ei rajoitettu.

Katso lisätietoja kohdasta Norton-tuotteen internetin käytön määrittäminen.

Nortonin pilvivarmuuskopioinnin aktivoiminen

1. Käynnistä Norton.

Jos näet Oma Norton -ikkunan, napsauta Laitesuojaus -kohdan vierestä Avaa.

2. Valitse Norton-pääikkunasta Varmuuskopiointi ja valitse sitten Määritä nyt.

3. Valitse Tallenna asetukset ja valitse sitten Sulje.

Video: Verkkovarmuuskopioinnin aktivointi

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v6958554
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 03/07/2019