Kuvien, musiikin tai muiden tärkeiden tiedostojen palauttaminen Norton-varmuuskopiosarjoista

Norton-varmuuskopiointitiedot on helppo palauttaa, jos joudut kiristys- tai haittaohjelmahyökkäyksen kohteeksi tai jos laitteistosi vikaantuu palautuskelvottomaksi. Voit halutessasi palauttaa varmuuskopiosarjat kokonaisuudessaan tai varmuuskopiosarjaan kuuluvat yksittäiset tiedostot. Voit myös määrittää, mihin haluat palauttaa varmuuskopioidut tiedostot.

Palautus tapahtuu määritetyn varmuuskopiosarjan mukaisesti. Jos suoritat palautuksen uudelle laitteelle, et voi edellyttää Nortonin palauttavan tiedostojasi vanhan laitteen kansiorakenteen mukaan.

Norton-varmuuskopiotiedostojen tai koko varmuuskopiosarjojen palauttaminen

1. Käynnistä Nortonin laitesuojaustuote.

Jos näet Oma Norton -ikkunan, napsauta Laitesuojaus-kohdan vierestä Avaa.

2. Kaksoisnapsauta Norton-tuotteen pääikkunassa kohtaa Varmuuskopiointi ja valitse sitten Palauta tiedostot.

3. Valitse Palauta tiedostot -ikkunan Palauta kohteesta -kohdasta Näytä kaikki.

Napsauta varmuuskopiosarjaa ja valitse sitten OK.

4. Valitse Palauta tiedostot -ikkunan Tiedostot-kohdasta Etsi tiedostoja tai kansioita.

Valitse tiedostot, jotka haluat palauttaa, ja napsauta OK.

5. Valitse Palauta tiedostot -ikkunan Palauta kohteeseen-kohdassa Alkuperäinen sijainti.

Valitse Muuta ja seuraa ohjeita, jos et halua palauttaa tiedostoja niiden alkuperäiseen sijaintiin.

6. Valitse Palauta tiedostot ja sitten Sulje.

Tiedostojen lataaminen pilvivarmuuskopioinnista

1. Kirjaudu tilillesi.

2. Valitse Oma Norton -sivulla Pilvivarmuuskopiointi-kohdan alta Näytä varmuuskopiosarjat.

3. Valitse varmuuskopiosarja, joka sisältää haluamasi tiedoston.

4. Siirry tiedostoon, jonka haluat ladata.

Jos tiedät tiedoston nimen, voit etsiä tiedostoa hakutoiminnolla.

Suodatin-toiminnolla voit suodattaa pois kuvat ja asiakirjat.

5. Siirrä hiiren osoitin tiedoston nimen kohdalle ja valitse Lataa.

Video: Tiedostojen palauttaminen varmuuskopiosarjasta

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v6958542