Varmuuskopioinnin määrittäminen Nortonissa

Varmuuskopiointiasetuksia on ehkä tehtävä tai muutettava monesta syystä. Olet ehkä hankkinut uuden kiintolevyn, jonne haluat varmuuskopioida tiedot. Tai voit muuttaa mieltäsi kätevimmän ratkaisun suhteen. Voit päättää lisätä jotakin tiettyjä tiedostoja tai kansioita varmuuskopioitaviin tietoihin.

Määritä varmuuskopiointiasetukset

1. Käynnistä Norton.

Jos näet Oma Norton -ikkunan, napsauta Laitteen turvallisuus -kohdan vierestä Avaa.

2. Valitse Asetukset.

3. Valitse Asetukset -ikkunasta Varmuuskopiointiasetukset.

4. Valitse Varmuuskopiointiasetukset -ikkunasta Varmuuskopioinnin hallinta -kohdan vierestä Määritä.

5. Valitse Hallitse varmuuskopiosarjoja -ikkunassa Mikä -välilehden Lähteet -kohdasta asema tai Omat tiedostot, josta haluat varmuuskopioida tiedostot tai kansiot.

6. Valitse varmuuskopioitavat tiedostotyypit kohdassa Tiedostotyypit.

Jos et halua varmuuskopioida jotakin tiettyä luokkaa, varmista, että sitä ei ole valittu. Jos haluat lisätä tiedostoja tai kansioita, valitse Lisää tai poista tiedostoja ja kansioita ja valitse sitten Sisällytä tiedosto tai Sisällytä kansio.

7. Jos haluat muuttaa varmuuskopiointikohdetta, valitse uusi kohde Mihin -välilehdeltä.

8. Jos haluat muuttaa varmuuskopiointiaikataulua, valitse aikataulu Milloin -välilehden luettelosta. Valitse aikataulusi mukaan Aloitusaika, Päivä tai Kuukauden päivä.

Aikataulun oletusasetukseksi on määritetty Automaattinen.

9. Valitse Tallenna asetukset ja valitse sitten Sulje.

10. Valitse Sulje.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v59841489_EndUserProfile_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 03/06/2019