Virhe "Varmuuskopioinnin ongelma. Tarkista, että kohdeasema tai -laite on yhdistetty..." tulee näytölle, kun suoritat varmuuskopiointia Nortonilla paikalliseen tallennusvälineeseen.

Nämä vaiheet on tarkoitettu nykyiselle Norton-versiolle. Jos käytössä on vanhempi versio tai et tiedä tuoteversiota, avaa Norton Update Center.

VAIHE 1

Uuden varmuuskopiosarjan luominen

1. Käynnistä Norton.

Jos näet Oma Norton -ikkunan, napsauta Laitteen turvallisuus -kohdan vierestä Avaa.

2. Valitse Asetukset.

3. Valitse Asetukset -ikkunasta Varmuuskopiointiasetukset.

4. Valitse Varmuuskopioinnin hallinta -kohdan vierestä Määritä.

5. Valitse Varmuuskopiointiasetukset -ikkunan Varmuuskopiosarja -kohdasta Luo uusi sarja.

6. Kirjoita uuden varmuuskopiointisarjan nimi ja napsauta OK.

7. Tarkista Mitä -välilehden Varmuuskopiointilähteet -kohdasta ne asemat tai omat tiedostot, joista haluat varmuuskopioida tiedostoja tai kansioita.

8. Valitse varmuuskopioitavat tiedostotyypit kohdassa Tiedostotyypit.

Jos et halua varmuuskopioida jotakin tiettyä luokkaa, varmista, että sitä ei ole valittu. Jos haluat lisätä tiedostoja tai kansioita, valitse Lisää tai poista tiedostoja ja kansioita ja valitse sitten Sisällytä tiedosto tai Sisällytä kansio.

9. Tarkista Mihin -välilehdeltä, että olet valinnut oikean kohteen.

10. Valitse Tallenna asetukset.

11. Valitse Suorita varmuuskopiointi.

VAIHE 2

Vanhan varmuuskopiosarjan poistaminen

1. Käynnistä Norton.

Jos näet Oma Norton -ikkunan, napsauta Laitteen turvallisuus -kohdan vierestä Avaa.

2. Valitse Asetukset.

3. Valitse Asetukset -ikkunasta Varmuuskopiointiasetukset.

4. Valitse Varmuuskopioinnin hallinta -kohdan vierestä Määritä.

5. Valitse avattavasta Varmuuskopiosarja -luettelosta varmuuskopiosarja, jonka haluat poistaa.

6. Valitse Varmuuskopioinnin hallinta -kohdan vierestä Poista.

7. Valitse Poista varmuuskopiosarja -ikkunasta Poista varmuuskopiosarja.

8. Napsauta Kyllä.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v58346509
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 19/07/2020