Hyvityksen pyytäminen vuosittaisesta uusimismaksusta

Suurin osa palveluistamme tarjotaan automaattisesti uusittavina tilauksina auttaaksemme asiakkaitamme välttämään palvelukatkoksia. Automaattisesti uusittavalla tilauksella sinulla on jatkuva pääsy palveluun ilman, että sinun tarvitsee huolehtia vanhentumispäivämääristä.

Jos sinua on jo veloitettu tilauksesi vuosittaisesta uusimisesta ja haluat hyvityksen, ota yhteyttä asiakas- ja tukipalveluun.
Lisätietoja hyvityskäytännöstä on Nortonin peruutus- ja hyvityskäytännössä

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v58152553
Käyttöjärjestelmä: Android;Mac;Windows;iOS
Muokattu viimeksi: 14/12/2023