Nortonin internetin käytön määrittäminen

Verkonkäyttörajoituksen avulla voit hallita, mitä verkon kaistanleveyttä Norton käyttää. Oletusarvoisesti verkonkäyttörajoitus on käytössä ja sen asetukseksi on määritetty Automaattinen. Jos käytössäsi on Windows 7 tai sitä vanhempi käyttöjärjestelmä, oletuskäytäntönä on Ei rajoitettu. Jos internet-yhteytesi on hidas, voit rajoittaa Norton-palvelun käyttämää kaistanleveyttä. Verkonkäyttörajoitus-asetuksien avulla voit myös asettaa viestintäkäytäntöjä, jotka koskevat kaikkia tietokoneen käyttämiä verkkoyhteyksiä.

Nortonin internetin käytön määrittäminen

1. Käynnistä Nortonin laitesuojaustuote.

Jos näet Oma Norton -ikkunan, napsauta Laitesuojaus -kohdan vierestä Avaa.

2. Valitse Norton-tuotteen pääikkunasta Asetukset.

3. Valitse Asetukset -ikkunasta Palomuuri.

4. Valitse Yleisasetukset -välilehdellä Verkonkäyttörajoitus -riviltä Määritä. Jos Määritä -asetus ei ole käytettävissä, siirrä Käytössä/Ei käytössä -kytkin Käytössä -asentoon.

5. Valitse Verkonkäyttörajoitus-asetukset -ikkunan Käytäntö -sarakkeesta pudotusvalikko sen verkkoyhteyden vierestä, jolle haluat asettaa käytännön.

6. Valitse joku seuraavista:

• Automaattinen Norton vastaanottaa kaikki Windows-käyttöjärjestelmän kustannustietoisuuskäytäntöön perustuvat tuote- ja virusmäärityspäivitykset.

Automaattinen-asetus on käytettävissä vain Windows 8:ssa ja sitä uudemmissa käyttöjärjestelmissä.

• Ei rajoitettu Norton-tuote käyttää sen verran kaistanleveyttä kuin kaikkien tuote- ja virusmäärityspäivitysten vastaanottaminen edellyttää. Jos käytössäsi on Windows 7 tai sitä vanhempi käyttöjärjestelmä, oletuskäytäntönä on Ei rajoitettu.

• Taloudellinen Norton-tuote käyttää verkkoyhteyttä vain silloin, kun se hakee kriittiset tuotepäivitykset ja virusmääritykset. Jos käytössäsi on rajallinen verkkoyhteys, voit varmistaa suojan kriittisiä tietoturvauhkia vastaan Taloudellinen -vaihtoehdolla.

• Ei liikennettä Norton ei muodosta internet-yhteyttä. Jos valitset tämän käytännön, Norton ei saa kriittisiä virusmäärityksiä ja ohjelmistopäivityksiä ja saatat altistua mahdollisille uhille ja virushyökkäyksille.

7. Valitse Käytä ja napsauta OK.

8. Valitse Asetukset -ikkunasta Sulje.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v54476820