Varmuuskopiosarjan ja tiedostojen poistaminen pilvivarmuuskopioinnista

Varmuuskopiosarjan voit poistaa, jos sitä ei tarvita enää. Varmuuskopiosarjaa ei voi poistaa, jos saatavilla on vain yksi varmuuskopiosarja. Voit kuitenkin luoda uuden varmuuskopiosarjan ennen vanhan poistamista.

Joskus taustapalvelun katkos tai palvelimen huoltokatko voi estää sinua poistamasta varmuuskopiointitietoja. Mikäli näin tapahtuu, kokeile poistamista taas vähän ajan kuluttua. Voit tarkistaa Norton-palvelun tilasivulta, onko palvelussa käyttökatkos.

Kun varmuuskopiosarja poistetaan, myös varmuuskopiosarjaan kuuluvien tiedostojen varmuuskopiointitiedot muuttuvat. Esimerkiksi kuvakkeiden peittokuvat ja tiedoston Ominaisuudet-valintaikkunan Varmuuskopiointi -välilehti poistuvat näkyvistä.

Varmuuskopiosarjan poistamisesta on erityisesti hyötyä, jos haluat vapauttaa tilaa suojatussa pilvitallennustilassa.

Jos haluat poistaa varmuuskopiosarjan verkkovarmuuskopioinnista, Verkonkäyttörajoitus -asetukseksi on valittava Palomuuriasetukset -ikkunasta Ei rajoitettu.

Katso lisätietoja kohdasta Norton-tuotteen internetin käytön määrittäminen

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v19828921
Käyttöjärjestelmä: Windows, Mac OS X, Android, iOS
Muokattu viimeksi: 21/04/2021