Norton Security Protection -ohjelmiston ominaisuudet universaalissa Windows-ympäristössä (UWP)

Norton Security Protection sisältää tärkeät tietoturvaominaisuudet, tietosuojan verkossa ja henkilötietojen hallintaominaisuudet.

Tärkeimmät ominaisuudet ja edut

Kun sovelluksen käyttöympäristönä ovat

uusimmat Windows-laitteet (esimerkiksi Windows 11/10 S mode -tilassa tai Windows ARM-suorittimen kanssa), saat seuraavat ominaisuudet:

• Laitesuojaus: Tarkistaa automaattisesti Microsoft Store -sovelluksen epäilyttävän toiminnan ja tietosuojavuotojen varalta. Se myös ilmoittaa, kun laite on yhdistetty vaarantuneeseen Wi-Fi-verkkoon tai kun haitallista liikennettä on havaittu.

• Internet-suojaus (selaimen suojaus)1: Auttaa suojaamaan laitetta ja henkilötietoja verkkohuijauksilta, vilpillisiltä verkkosivustoilta ja haitallisilta linkeiltä, jotka asentavat laitteelle kiristysohjelmia, troijalaisia ja muita verkkouhkia.

• Norton Secure VPN: Selaa entistä anonyymimmin ja turvallisemmin VPN-yhteydellä, joka ei kerää lokeja. Pankkitasoinen salaus auttaa varmistamaan esimerkiksi salasanojen ja pankkitilitietojen suojauksen ja yksityisyyden. Ominaisuus auttaa estämään ei-toivotut seurantatekniikat verkkomainostajien ja muiden yritysten seurannan välttämiseksi.

• Norton Password Manager2: Selvittää, onko jokin salasanoistasi heikko, ja luo automaattisesti monimutkaiset ja ainutlaatuiset salasanat, joita on vaikea hakkeroida. Synkronoi kirjautumistiedot ja muut tiedot eri selaimissa ja laitteissa, täyttää lomakkeet yhdellä napsautuksella ja vaihtaa heikot, vanhat tai toistamiseen käytetyt salasanat automaattisesti.

• Dark Web Monitoring3: Kyberrikolliset voivat tavata toisiaan anonyymisti pimeän verkon sivustoilla ja ostaa laittomasti henkilötietoja. Pidämme pimeää verkkoa ja yksityisiä foorumeita jatkuvasti silmällä henkilötietojesi varalta. Jos niitä löytyy, ilmoitamme asiasta sinulle.

perinteiset Windows-laitteet (kuten Windows 11/10), saat samat suojausominaisuudet kuin edellä ja niiden lisäksi seuraavat:

Tilaukseen sisältyvät lisäominaisuudet voivat edellyttää erillistä lataamista.

Kitkaton päivitys työpöytäohjelmistoomme antaa käyttöön muun muassa seuraavat edistykselliset ominaisuudet:

• Reaaliaikainen suojaus uhilta: Monikerroksinen, kehittynyt tietoturva auttaa suojaamaan laitteet nykyisiltä ja tulevilta haittaohjelmilta sekä henkilökohtaiset ja raha-asioita koskevat tiedot verkossa.

• Älykäs palomuuri: Auttaa suojaamaan laitetta ja tietoja haitallisilta hyökkäyksiltä ja tunkeilevilta katseilta valvomalla verkkoliikennettä ja estämällä epäilyttävän liikenteen.

• SafeCam PC-tietokoneille4: Saat ilmoituksen, jos kyberrikolliset yrittävät käyttää tietokoneesi verkkokameraa. Voimme auttaa estämään sen.

• Pilvivarmuuskopiointi PC-tietokoneille5: Saat 50 Gt pilvitallennustilaa tärkeiden tiedostojen ja asiakirjojen tallentamiseen ja suojaamiseen, jotta voit ehkäistä kiintolevyn rikkoutumisesta, laitevarkaudesta tai kiristysohjelmasta johtuvan tiedon menetyksen.

• Lapsilukko6: Vanhemmille tarkoitetut työkalut, joiden avulla voit valvoa ja hallita lastesi toimintaa ja auttaa heitä tutkimaan internetiä turvallisesti.

Tuki lisälaitteille:

Norton Security Protection -tilaus tukee viittä (5) laitetta, jotka voivat olla Windows™-, Mac®-, Android™- tai iOS-laitteita. Lisätietoja järjestelmävaatimuksista on osoitteessa Norton.com.

Tilaustiedot uusille asiakkaille:

• Seitsemän päivän maksuttoman kokeilun aloittaminen edellyttää kuukausitilauksen aktivointia (ks. sovelluksen sisäiset tuotehinnat).

• Maksu veloitetaan Microsoft Store -tililtäsi, kun ostos vahvistetaan.

• Jos et halua maksaa tilausta, peruuta se Microsoft Store -tilisi kautta ennen kokeilujakson päättymistä.

• Tilauksesi alkaa ja uudistetaan automaattisesti kuukausittain seitsemän päivän kokeilun jälkeen, ellei sitä peruuteta.

• Uusimismaksu veloitetaan tililtä kuluvan tilauskauden päättymistä edeltävän vuorokauden aikana.

Kaikkia kyberrikoksia tai identiteettivarkauksia ei voida estää.

1Internet-suojaus (Selaimen suojaus) käyttää Safe Web -laajennusta Edge-selaimessa.

2Norton Password Manager käyttää Password Manager -laajennusta Edge-selaimessa.

3Dark Web Monitoring keskittyy oletusarvoisesti valvomaan sähköpostiosoitettasi. Valvonta alkaa heti. Kirjaudu tilillesi antaaksesi lisätietoja valvontaa varten. Dark Web Monitoring on saatavilla vain Australiassa, Japanissa, Kanadassa, Saksassa, Uudessa-Seelannissa, Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja Yhdysvalloissa.

4Norton SafeCam -ominaisuudet ovat saatavana vain Windows-käyttöjärjestelmään.

5Vaatii, että laitteellasi on internet-/dataliittymä ja se on käytössä.

6Norton Family -lapsilukon ominaisuuksia ei tueta Mac-tietokoneissa.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v128628879