Pilvivarmuuskopioinnin tallennustilaongelmien ratkaiseminen

Tämä ongelma ilmenee, jos olet käyttänyt verkkotallennustilan kokonaan tai jos sinulla ei ole tarpeeksi tilaa verkkovarmuuskopioille.
Voit tehdä jommankumman seuraavista:

• Hanki lisää tallennustilaa päivittämällä tilauksesi seuraavaksi laajempaan tilaukseen. Nortonin verkkosivustolta löydät lisätietoja muiden tilausvaihtoehtojemme tarjoamista ominaisuuksista ja eduista. Saat opastusta ottamalla yhteyttä jäsenpalveluihin ja -tukeen.

• Voit vapauttaa tilaa poistamalla aiemmin varmuuskopioituja tiedostoja.

Varmuuskopiosarjan voit poistaa, jos sitä ei tarvita enää. Varmuuskopiosarjaa ei voi poistaa, jos saatavilla on vain yksi varmuuskopiosarja. Voit kuitenkin luoda uuden varmuuskopiosarjan ennen vanhan poistamista.

Varmuuskopiosarjan poistaminen

1. Napsauta tehtäväpalkin ilmaisinalueen Norton-tuotteen kuvaketta hiiren kakkospainikkeella ja valitse Käynnistä Norton 360.

2. Kaksoisnapsauta Norton-tuotteen pääikkunassa kohtaa Varmuuskopiointi ja valitse sitten Varmuuskopiosarjat.

3. Valitse Varmuuskopiointiasetukset-ikkunan avattavasta Varmuuskopiosarja-luettelosta varmuuskopiosarja, jonka haluat poistaa.

4. Valitse Poista.

5. Tee Poista varmuuskopiosarja -ikkunasta jokin seuraavista:

• Poista nykyinen varmuuskopiosarja valitsemalla Poista varmuuskopiosarja.

• Poista nykyinen varmuuskopiosarja ja poista jo varmuuskopioidut tiedostot pysyvästi valitsemalla Poista varmuuskopiosarja ja tiedostot.

6. Napsauta Kyllä.

Varmuuskopiosarjan poistaminen Norton-tililtäsi

1. Kirjaudu tilillesi.

2. Valitse Oma Norton -sivulla Pilvivarmuuskopiointi-kohdan alta Näytä varmuuskopiosarjat.

Käytössä olevat varmuuskopiosarjat näytetään.

3. Jos haluat poistaa varmuuskopiosarjan, napsauta roskakorikuvaketta poistettavan varmuuskopiosarjan kohdalta.

4. Napsauta Poista varmuuskopiosarja -vahvistusikkunassa Poista.

Napsauta Peruuta, jos haluat, että varmuuskopiosarja näytetään, mutta et halua poistaa sitä.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v128450551