Viesti. "Ei voitu suorittaa online-varmuuskopiointitilin ylläpitotoimenpiteiden vuoksi"

Ongelma voi ilmetä, jollei Nortonia ole päivitetty uusimpaan versioon.

Nortonin versionumeron löytäminen

1. Käynnistä Norton.

Jos näet Oma Norton -ikkunan, napsauta Laitteen turvallisuus -kohdan vierestä Avaa.

2. Valitse Norton-tuotteen pääikkunan oikeasta yläkulmasta Ohje.

3. Valitse Help Center -ikkunan Yleiset tiedot -kohdasta Tietoja.

Kirjoita versionumero muistiin. Se näytetään muodossa 22.x.x.xx.

Tee jokin seuraavista toimista tuotteen version mukaan:

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v121026853
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 19/07/2019