Saan viestin "Olet käyttänyt kaiken verkkotallennustilasi. Lisää varastotilaa."

Nämä vaiheet on tarkoitettu nykyiselle Norton-versiolle. Jos käytössä on vanhempi versio tai et tiedä tuoteversiota, avaa Norton Update Center.

Norton valvoo varmuuskopiointia varten tarvittavan tilan määrää ja ilmoittaa, kun tilaa tarvitaan lisää. Hanki lisää tallennustilaa poistamalla varmuuskopiointisarja, jota ei enää tarvita.

Varmuuskopiosarjan poistaminen

1. Käynnistä Norton.

Jos näet Oma Norton -ikkunan, napsauta Laitteen turvallisuus -kohdan vierestä Avaa.

2. Kaksoisnapsauta kohdassa Varmuuskopiointi ja valitse sitten Kopiosarjat.

3. Valitse Yhteenveto -välilehden avattavasta Varmuuskopiosarjan nimi -luettelosta varmuuskopiosarja, jonka haluat poistaa.

4. Valitse Mitä voit tehdä -kohdasta Poista varmuuskopiosarja.

5. Valitse Poista varmuuskopiosarja -ikkunasta Poista varmuuskopiosarja.

6. Valitse vahvistusikkunasta Kyllä.

Jos näet ilmoituksen, että verkkotallennustila on lopussa, voit ostaa lisää tallennustilaa toimimalla seuraavasti.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: kb20100415165322EN
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 19/11/2019