Hyvityksen pyytäminen Norton-tuotteen ostoksesta

Lisätietoja hyvitysoikeudesta on artikkelissa Nortonin palautus- ja peruutuskäytännöt.

Norton-verkkokaupasta ostetun Norton-tilauksen ostohinnan hyvityspyyntö

Jos haluat hyvityksen Norton-verkkokaupasta ostetusta tilauksesta, ota yhteyttä täällä tai verkkojuttelussa (ei käytettävissä kaikissa maissa).

Vähittäismyymälästä ostetun Norton-tilauksen ostohinnan hyvityspyyntö

Hyvityspyyntö saatetaan hylätä, jos se ei sisällä kaikkia vaadittuja kohteita.

1. Lataa, tulosta ja täytä lomake.
    Hyvityksen käsittely kestää kuusi viikkoa.

2. Valokopioi tilauksen aktivoinnissa tarvittava tilaustunnus tai ota siitä kuva ja tulosta se.

• Tämä on välttämätöntä ostotapahtuman vahvistamiseen ja tilauksen käytön estämiseen hyvityksen jälkeen.

• Useimpien tilausten 25-merkkinen tunnus löytyy ostamassasi pakkauksessa olevasta kortista tai CD-kuoresta.

3. Valokopioi tilauksen ostokuitti, jossa näkyy tilauksen hinta ja ostopäivä, tai ota siitä kuva ja tulosta se.

4. Lähetä täytetty ja allekirjoitettu lomake sekä kopiot tilaustunnuksesta ja kuitista lomakkeessa mainittuun osoitteeseen. Lähetysohjeet on annettu lomakkeessa.

Älä nido tai teippaa asiakirjoja yhteen.

Tärkeä ilmoitus

Käyttöoikeus- ja palvelusopimuksen ehtojen mukaisesti ohjelmisto saatetaan poistaa automaattisesti käytöstä saatuasi hyvityksen, jotta sitä ei voi enää käyttää. Sinun tulee poistaa kaikki palauttamasi tilauksen ohjelmien kopiot.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: kb20100111150039EN