Järjestelmävaatimukset Norton Online Backup -ohjelmalle

Järjestelmävaatimukset

• Käyttöjärjestelmät

• Windows® 10 (32- ja 64-bittinen)

• Windows® 8 / Windows® 8 Professional (32- ja 64-bittinen)

• Windows® 7 Starter / Home Premium / Ultimate / Professional (32- ja 64-bittinen)

• Mac OS X 10.6.x, 10.7.x ja 10.8.x*

*Norton Online Backup ei tällä hetkellä tue Mac OS X 10.9.x -versiota tai sitä uudempia.

Selaimet

• Microsoft Internet Explorer®, versio 6.0 tai uudempi (vain Windows)

• Mozilla® Firefox® (tuki nykyiselle ja sitä edeltävälle uusimmalle pääjulkaisulle)

• Google Chrome™ (tuki nykyiselle ja sitä edeltävälle uusimmalle pääjulkaisulle)

• Microsoft Edge®

• Safari 5 ja 6 (vain OS X -käyttöjärjestelmä)

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: kb20091130152830EN
Käyttöjärjestelmä: Windows, Mac OS X
Muokattu viimeksi: 21/06/2019