Norton Online Backup -ohjelman ominaisuudet

Tärkeimmät ominaisuudet ja edut

• Tiedostojen ja kansioiden etsintä

Voit etsiä varmuuskopiosta tiedostoja tai kansioita, jotka haluat palauttaa tai ladata.

• Kehittynyt puhdistus

Poista ei-toivotut tiedot tililtä

• Tiedostoversiot

Palauta tiedostojen vanhemmat versiot varmuuskopiosta

• Varmuuskopioi avoimet tiedostot

Varmuuskopioi tiedostot, jotka ovat muiden ohjelmien käytössä.

• Lähetä sähköpostilla palautussarja

Voit toimittaa tai jakaa palautussarjan antamalla käyttäjän määritellä ladattavat tiedostot.

• Edistymisnäyttö

Tarjoaa luettelon varmuuskopioiduista tiedostoista ja näyttää varmuuskopioinnin tilan jokaiselle tiedostolle.

• Automaattinen varmuuskopiointi

• Vähentää aikaa ja vaivaa yksinkertaistamalla digitaalisten tiedostojen varmuuskopiointia.

• Kun asetukset on suoritettu, tiedostot varmuuskopioidaan automaattisesti.

• Varmista tiedostot luokittain tai kansioittain (esimerkiksi varmuuskopio kaikki valokuvat tai kaikki tietyssä kansiossa olevat kohteet).

• Näyttää tilanseuraajan avulla suoritetut, käynnissä olevat ja valmiit varmuuskopioinnit.

• Pakkaa tiedot tietokoneella ennen lähettämistä.

• Tietojen salaus

• Tarjoaa korkeatasoisen tietojen salauksen, jotta tietosi pysyvät turvassa.

• Vaiheittaiset varmuuskopiot

• Suorittaa muuttuneiden tietojen varmuuskopioinnit lohkotasolla suorituskyvyn parantamiseksi.

• Useiden tietokoneiden tiedostojen varmuuskopiointi yhdellä Norton Online Backup -tilillä

• Kaikkien kodin tietokoneiden valokuvien ja tiedostojen varmuuskopiointi keskitettyyn verkkotallennuspaikkaan.

• Etähallinta ja käyttöoikeudet

• Palauta nopeasti kadotetut tai poistetut tiedostot mihin tahansa internet-yhteydellä varustettuun tietokoneeseen.

• Antaa sinun etähallita kaikkia tilillä olevien tietokoneiden varmuuskopiointiasetuksia.

• Hallittu ulkopuolinen tallennustila

• Internet-tiedostonsuojauksen luotettavalta johtajalta, joka suojaa miljoonien kuluttajien tiedot verkossa.

• Tiedot säilytetään useissa suojatuissa tallennuspaikoissa, joten tiedot ovat turvassa, vaikka yhdessä tallennuspaikassa olevat tiedot menetettäisiinkin.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: kb20091130134746EN
Käyttöjärjestelmä: Windows, Mac OS X
Muokattu viimeksi: 21/06/2019