Nortonin laitesuojauksen lataaminen ja asentaminen

Nortonin laitesuojauksen lataaminen ja asentaminen Windows-tietokoneeseen

Kiina, Japani ja Korea: jos Norton-tuotetta ei ole rekisteröity tilillesi, tarkista ostoksen vahvistussähköposti, jossa on tuotetunnus ja linkki Norton-tuotteen lataamiseen. Kun asennus on valmis, luo tili seuraamalla näytön ohjeita, jotta voit asentaa tuotteen muille laitteille.

Suorita asennus loppuun noudattamalla näyttöön tulevia ohjeita.

1. Siirry osoitteeseen my.Norton.com ja kirjaudu kirjoittamalla Norton-tilisi sähköpostiosoite ja salasana.
  2. Napsauta Oma Norton -portaalissa Lataus. Napsauta sitten Aloitus-sivulta Hyväksy ja lataa.
  3. Jos asennat tuotteen laitteelle, jonka käyttöjärjestelmä on Windows 11/10 S mode -tilassa, napsauta Hanki Microsoftilta ja lataa tuote Microsoft Storesta ohjeita noudattamalla.
  4. Kun lataus on valmis, suorita asennusohjelma selaimesta, paina Ctrl + J, mikä avaa selaimen Lataukset-ikkunan, ja kaksoisnapsauta lataamaasi tiedostoa.
  5. Mikäli Käyttäjätilien valvonta -ikkuna tulee näkyviin, valitse Jatka ja noudata näytöllä olevia ohjeita.

Jos haluat lisätietoja tuotteen asentamisesta Microsoft Storesta, lue artikkeli Nortonin laitesuojaussovelluksen asentaminen Microsoft Storesta.

Nortonin laitesuojauksen lataaminen ja asentaminen Mac-tietokoneeseen

1. Siirry osoitteeseen my.Norton.com ja kirjaudu kirjoittamalla Norton-tilisi sähköpostiosoite ja salasana.
  2. Napsauta Oma Norton -portaalissa Lataus. Napsauta sitten Aloitus-sivulta Hyväksy ja lataa.
  3. Jos haluat asentaa Norton-tuotteen version 8.x tai uudemman, sinulla on oltava Mac OS X 10.10.x tai uudempi.
  4. Suosittelemme että valitset Norton-käyttöoikeussopimus ja luet tuotteesi käyttöoikeussopimuksen ennen asentamista.
  5. Tarkat ohjeet saat lukemalla artikkelinNortonin laitesuojauksen asentaminen Mac-tietokoneeseen.

Nortonin laitesuojauksen asentaminen Android-laitteeseen

1. Napauta Norton 360 ‑sovellusnäytöllä Google Play Store ‑sovelluksessa Asenna.
  2. Lue ja hyväksy käyttöoikeus- ja palvelusopimus, hyväksy yleinen tietosuojaseloste ja valitse sitten Jatka.
  3. Kirjoita tilisi sähköpostiosoite ja salasana ja napauta Kirjaudu sisään.
    • Jollet ole vielä aktivoinut Norton 360 ‑sovelluksen tilausta, katso Norton 360 ‑sovelluksen aktivoiminen mobiililaitteella. Norton 360 -sovelluksen asennus on nyt valmis.
    • Jos Norton 360 -sovelluksen asentaminen mobiililaitteelle tuottaa ongelmia, tarkista, että laitteeseen on asennettu uusin versio Google Play Kauppa -sovelluksesta ja uusimmat järjestelmäpäivitykset.

Nortonin laitesuojauksen asentaminen iPhone- tai iPad-laitteeseen

1. Siirry kohtaan Lataa Norton App Store -kaupasta. ja valitse Lataa App Storesta.

Sinut ohjataan App Storeen.

Jos käytät iPadia, valitse Asenna iPadille ja noudata näytön ohjeita.

2. Napauta Hanki > Asenna > Valmis.

3. Kun lataus on valmis, käynnistä Norton 360 -sovellus valitsemalla Avaa.

4. Lue ja hyväksy käyttöoikeus- ja palvelusopimus, hyväksy yleinen tietosuojaseloste ja valitse sitten Jatka.

5. Kirjoita Norton-tilisi sähköpostiosoite ja salasana ja napauta Kirjaudu sisään.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: kb20090708112600EN
Käyttöjärjestelmä: Android;Mac;Windows;iOS
Muokattu viimeksi: 12/09/2022