Norton Online Backup -varmuuskopioinnin ajastaminen

Varmuuskopioinnin ajastaminen

1. Kirjaudu Norton Online Backup -sivustolle antamalla sähköpostiosoitteesi ja salasanasi.

2. Valitse ajatettavan varmuuskopiosarjan vierestä Asetukset.

3. Valitse Suorita ajastus -kohdan vierestä Milloin -välilehdeltä Ajastettu.

Oletusasetuksena on, että Norton Online Backup on ajastettu suoritettavaksi automaattisesti.

4. Jos haluat muuttaa automaattista ajastusta, valitse pudotusvalikosta Päivittäin, Viikoittain tai Kuukausittain.

5. Valitse Minä päivänä -kohdan vieressä olevasta pudotusvalikosta viikonpäivä tai päivämäärä, jolloin varmuuskopiointi aloitetaan.

Jos haluat muuttaa aikavyöhykettä, valitse Aikavyöhyke -pudotusvalikosta oikea aikavyöhyke.

6. Valitse Tallenna ja sitten Sulje.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: kb20090205134700EN
Käyttöjärjestelmä: Windows, Mac OS X
Muokattu viimeksi: 03/06/2019