Ilmoitus Norton Online Backupin käyttöiän päättymisestä

Pyrimme tarjoamaan laitteillesi ja niissä oleville tiedoille alan johtavan tietoturvan ja suojauksen. Arvioimme ajoittain tarjoamamme tuotteet ja ominaisuudet varmistuaksemme niiden arvosta kuluttajille ja yhteistyökumppaneillemme.

Arvioinnin tuloksena Norton Online Backupin saatavuus ja tuki päättyvät 1.7.2020.

Norton 360 -tilauksiimme sisältyy varmuuskopiointiratkaisu. Voit varmuuskopioida tietosi Norton 360:n Pilvivarmuuskopiointi-ominaisuuden avulla. Huomaa, että Pilvivarmuuskopiointi-ominaisuus on käytettävissä vain Windows-laitteilla (paitsi Windows 10 in S mode -järjestelmässä tai ARM-suoritinta käyttävillä Windows-laitteilla).

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v133377342