Haluan ladata Norton Small Business -tuotteeni

Norton Small Business tarjoaa laitteidesi suojaksi eri ympäristöissä toimivan tietoturvatuotteen. Lataa ja asenna tietokoneellesi uusin versio Norton Small Businessin tarjoamasta Norton Security -tuotteesta. Jos Norton Small Business -tili kuuluu sinulle, siirry osoitteeseen Lataaminen ja asentaminen käyttäjän laitteelle.

Norton-tili luodaan automaattisesti, kun ostat tuotteen Norton-verkkokaupasta. Jos tuotettasi ei ole rekisteröity tiliisi, siirry osoitteeseen Rekisteröimättömän Norton Small Business -tuotteen lataaminen ja asentaminen.

Jos tuote on jo aktivoitu, siirry osoitteeseen Rekisteröidyn Norton Small Business -tuotteen lataaminen ja asentaminen.

Rekisteröimättömän Norton Small Business -tuotteen lataaminen ja asentaminen

1. Kirjaudu Norton-tiliisi.

2. Jos et ole vielä kirjautunut sisään Nortoniin, sinua kehotetaan kirjautumaan sisään. Kirjoita Norton-tilisi sähköpostiosoite ja salasana ja valitse sitten Kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei ole Norton-tiliä, valitse Luo tili ja suorita valmiiksi tilin luomismenettely.

3. Tarkista, että Asenna tähän laitteeseen -ikkunassa näkyvä tuotenimi on sama, jonka haluat asentaa laitteellesi ja valitse sitten Hyväksy ja lataa.

Jos haluat asentaa uuden tuotteen, jota ei näy ikkunassa, napsauta Anna tuotetunnus ja kirjoita sitten tuotetunnus tai PIN-koodi, jotta voit aloittaa latauksen.

4. Tee jokin seuraavista toimista selaimesi mukaan:

• Internet Explorer: Valitse Suorita.

• Firefox tai Safari: Valitse selaimen oikeasta yläkulmasta Lataa-vaihtoehto, jolloin kaikki lataamasi tiedostot tulevat näkyviin. Kaksoisnapsauta lataamaasi tiedostoa.

• Chrome: Kaksoisnapsauta lataamaasi tiedostoa vasemmasta alakulmasta.

5. Mikäli Käyttäjätilien valvonta -ikkuna tulee näkyviin, valitse Jatka.

Noudata näyttöön tulevia ohjeita.

6. Norton-tuotteesi on nyt asennettu ja aktivoitu.

Rekisteröidyn Norton Small Business -tuotteen lataaminen ja asentaminen

1. Kirjaudu Nortoniin.

2. Valitse Tilaukset -sivulta Norton Small Business ja valitse sitten Lataa.

3. Valitse Asenna tähän laitteeseen -ikkunassa Hyväksy ja lataa.

4. Toimi näkyviin tulevien ohjeiden mukaan ja Suorita tai Tallenna lataustiedosto. Ohjeet vaihtelevat selaimen mukaan. Jos tallennat tiedoston, pidä huoli siitä, että päivityksen suorittamisen jälkeen kaksoisnapsautat tiedostoa tallennetussa sijainnissa.

Kun tiedosto suoritetaan, se ladataan, asennetaan ja aktivoidaan automaattisesti. Laitteeseen tulee näkyviin sen suojauksen tila, ja lisäohjelmisto voidaan asentaa Norton-tilisi kautta.

Sähköpostikutsun lähettäminen käyttäjille

Lähetä käyttäjille ohjeet Norton-tuotteen asentamiseen Norton-tilin kautta.

1. Kirjaudu Nortoniin.

2. Jos et ole vielä kirjautunut sisään Nortoniin, sinua kehotetaan kirjautumaan sisään. Kirjoita Norton-tilisi sähköpostiosoite ja salasana ja valitse sitten Kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei ole Norton-tiliä, valitse Luo tili ja suorita valmiiksi tilin luomismenettely.

3. Valitse Tilaukset -sivulta Norton Small Business ja valitse sitten Lataa.

4. Valitse Asenna toiseen laitteeseen.

5. Kirjoita Asenna toiseen laitteeseen -ikkunassa niiden käyttäjien sähköpostiosoitteet, joille haluat asentaa ohjelman, ja napsauta Lähetä-painiketta.

6. Napsauta Lähetä kutsut.

7. Napsauta Valmis.

Lataaminen ja asentaminen käyttäjän laitteelle

1. Paikanna ja avaa Norton-tiimin lähettämä sähköpostiviesti.

Jos asennuslinkki on vanhentunut tai olet kadottanut asennuskutsun tai et ole saanut kutsua, ota yhteyttä Norton Small Business -tuotteen omistajaan.

2. Valitse Asenna Norton.

3. Toimi näkyviin tulevien ohjeiden mukaan ja Suorita tai Tallenna ja suorita lataustiedosto. Ohjeet vaihtelevat selaimen mukaan.

Sinun ei tarvitse kirjautua sisään tai luoda itsellesi Norton-tiliä, jotta voit ladata tai asentaa Norton Small Business -tuotteen.

Norton Small Business on tällä hetkellä saatavilla vain Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa, LAMissa, Australiassa ja Kanadassa.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v98512220_EndUserProfile_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows, Mac OS X, Android, iOS
Muokattu viimeksi: 23/05/2018